Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaa

pomożcie!!kalkulator ciązy ale troche inny

Polecane posty

Gość justaaaaaaaaaaaaa

na wszystkich stronach są kalkulatory ktore obliczają termin porodu a mi chodzi o taki kalkulator ktory obliczy dokladnie w ktorym jestem teraz tygodniu , kiedys taki znalazlam ale juz nie pamietam stronki no ateraz nie moge go znalezc , moze ktoras z was mi pomoze

Gość Ajajajajajjj
jak zrobisz sobie linijkę tzw suwak to poda Ci tydzień i dzień ciąży i ile dni do porodu

Gość justaaaaaaaaaaaaa
ostatnią miesiączke mialam 10 lipca

Gość i jeszcze nie byłaś
u ginekologa???????? kobieto leć do lekarzqa. moze to ciąża, może choroba! jeśli to ciąża,to urodzisz około 16 kwietnia

Gość Ajajajajajjj
ale super! Sprawdza się! Dzień zapłodnienia jest taki jak w rzeczywistości!

Gość justaaaaaaaaaaaaa
bylam u lekarza :) kolejną wizyte mam w poniedzialek i zastanawia mnie czy bedzie juz widac plec maluszka dlatego chcialam zobaczyc w ktorym jestem dokladnie tygodniu, bo nie wiem czy są wogole szanse zeby lekarz rozpoznal plec

Gość justaaaaaaaaaaaaa
dzieki ale wiecie co juz normalnie zglupialam, wedlug llekarza termin mam na 17 czyli tu jest podobnie ale jak bylam u niego 2 pazdziernika to mowil ze jestem w 13-14 tygodniu wychodzi na to ze sie pomylil w obliczeniach , bo ja tez bylam zdziwiona dlatego chcialam sprawdzic,

Ponoć czasem zdarza się, że owulacja przesunie się o kilka dni i do zapłodnienia dochodzi trochę później. Dlatego pojawiają się różnica w obliczeniach. A czasem lekarz też się myli :)

Gość sarita
ja też mam termin na 17 kwietnia( wg ostatniej miesiączki). 10 października byłam na usg i lekarz powiedział że będzie prawdopodobnie dziewczynka:).

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
no cos ty!!! ale super!!! ja tez chcialabym zeby zobaczyl kto tam w moim brzuszku zagoscil bo nie mohe sie powstrzymac od kupowania ciuszkow , narazie sie hamuje ale juz mam 3 kompleciki dla dziewczynki(bo cos mam takie przeczucie jesli sie myle to ktos bedzie mial ladny prezent:) )