Elmopido 0 Napisano Październik 25, 2006 Witam! Od siedmiu miesiecy biorẹ Diane. Urosły mi piersi i zginoł trạdzik. Czy te pozytywne efekty bẹdạ sie utrzynywały po zaprzestaniu kuracji ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minka... Napisano Październik 25, 2006 Piersi prawdopodobnie takie pozostaną, ale trądik w wielu przypadkach wraca po 2-3 miesiącach i to czasami ze zdwojona siłą. Ja też brałam Diane i miałam łądna buzie a teraz mam 22 lata i zmagam się z tradzikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dianka21 Napisano Październik 25, 2006 ja bralam diane pol roku tez tradzik zniknal i biust wiekszy ale 2 mies po odstawieniu cera znw zaczela sie psuc takze w wiekszosci przypadkow diane nie daje twalego efektu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SLHkhfduil Napisano Październik 25, 2006 MI I BIUST SPADŁ I NIESTETY TRADZIK WRÓCIŁ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elmopido 0 Napisano Październik 25, 2006 Jak rozwiązać ten problem? Ja dostałam Diane na rok? A co później ? Są jakies inne alternatywy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MELAKARA 0 Napisano Październik 25, 2006 JA PO KILKU LATACH ZAZYWANIA DIANE ZMIENILAM NA NOVYNETTE I JAK NA RAZIE JEST DOBRZE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dianka21 Napisano Październik 25, 2006 ja tez teraz biore tabletki antykoncepcyjne tylko duzo slabsze od diane,narazie jest ok,ale nie wiem i wole nie myslec co bedzie jak je odstawie moze tendencja do tradziku juz nie wroci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elmopido 0 Napisano Październik 26, 2006 Jak dlugo wlaściwie można brać środki antykoncepcyjne? Czy to coś co sie dopasowuje indiwidualnie? A co z ryzykiem zachorowania na raka piersi albo żylakami? ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 26, 2006 czy to prawda że dianę można brać do roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elmopido 0 Napisano Październik 26, 2006 Bez większych skutków ubocznych........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plikan Napisano Październik 27, 2006 A mi poszkodzily.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andain12345 Napisano Październik 27, 2006 trądzik rzeczywisci mi zszedł po ok7-8 miesiącach , biust się powiększył:D , ale przytyłam okropnie i po ok 2 latach \"rzuciłam\" je..poczym trądzik wrócił ze zwiększoną siłą:( próbowałam wszystkiego i nic:( od ok 5 miesiecy biore Yasmin- drogo...ale zero skutków ubocznych... cera poprawiła sie po 3 miesiacach.. i jestem w 100% zadowolona... szczerze odradzam... zmien je na cokolwiek innego:) pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andain12345 Napisano Październik 27, 2006 szczerze odradzam diane 35 oczywiscie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezzębna_łachudra 0 Napisano Październik 27, 2006 po odstawieniu Diane (brałam półtora roku) przytyłam ze 3 kg i piersi troche mi zmalały. A pryszcze nadal się czasem pojawiają:) Tylko mam teraz cholernie bolesne miesiączki, a kiedys jeszcze przed diana takich raczej nie miałam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elmopido 0 Napisano Październik 27, 2006 Draga Bezzebna lachudro piszez \" ze po odstawiwniu Diane pryszcze nadal czasem sie pojawjaja\" cz to znacz ze tak ogolnie to Ci Diane pomoglo na tradzik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pinko Napisano Październik 28, 2006 Mi på Diane zginol tradzik raz na zawsze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość issssss Napisano Październik 29, 2006 A u mnie sie pojawil!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka ktoś Napisano Październik 29, 2006 Biorę Diane 35 juz rok, moja gin kaze mi odstawic tabletki, bo pwoiedziala, ze zazywa sie je rok. Ja chcialam wziąść je glownie na poprawe cery i bolesne miesiączki. Z tym drugim to super..zapomnialam co to bol podczas miesiączki. A jesli chodzi o cere to poprawilo mi sie ale troche, wyskakuja mi czasem syfki niestety mimo iż biore je rok:) A piersi pozostaly mi takie jakie mialam, i takze nie przytylam:) Chyba to wszsytko zalezy od organizmu, kazdy reaguje inaczej. Boje sie tego odstwienia tych tabletek, boje sie powrotu bolesnych miesiaczek, cera mi sie nie moze pogorszyc, bo mam ją taką jaka byla przed braniem, jest minimalna poprawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaniaa Napisano Listopad 26, 2006 uppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach