Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaa

wozek -- znowu pytanie

Polecane posty

Gość 7miesiecy ufff
jak na moje wyglada "krasnalowato" dla niskich ludzi, zdjecie robi wrazenie masywnego wozka-ale to moje zdanie, wozek najlepiej zobaczyc osobiscie

Gość zaciekawionaa
hmmm cos nie moge tego linku wkleic grrr :(, w kazdym razie nr aukcji to 136501213

Gość zaciekawionaa
7 miesiecy... no wlasnie tez mnie to zastanawia ... niby raczka ma regulowana wysokosc od 78 do 103cm wysokosci, ale ja skolei mam 176 wiec tez sie obawiam ze jest troche niski :( szczerze to cena jest bardzo kuszaca ...

Gość justaaaaaaaaaaaa
bez urazy ale ja bym wstydzila sie z takim wozkiem wyjsc na dwor , mozecie mnie nawyzywac itp ale taka jest prawda, wogole na pierwszy rzut oka zle mi sie kojazy, nie jest zgrabny wogole nie ma wyglądu , jest taki masywny i wątpie zeby byl wygodny dla malenstwa

Gość justaaaaaaaaaaaa
jest tandetny

Gość wstyd to jest
wtedy jak wózek jest brudny i obszarpany. a ten to wózek, jak wózek - rzeczywiście trzeba uważać, żeby rączka nie była za niska bo niewygodnie. no i waga 16 kg jest porażająca jak dla mnie.

ja z doswiadczenia wiem(a mialam swego czasu podobny wózek dla mojej dzidzi) ze takie masywne wozki sa niewygodne. Owszem, ladny, fajnie sie prezentuje,pewnie duzo funkcji ma, ale z czasem przeszkadzalo mi ze jest taki duzy i ciezki, To strasznie niewygodne, naprawde.

Gość zaciekawionaa
a moze macie cos na oku godnego polecenia, tylko prosilabym w takiej rozsadnej cenie, bo na te za 3 tys to nawet nie patrze... justaaaaaaaaa moze Ty nam swoje propozycje podasz .... ?? chetnie skorzystam, oczywiscie jesli moja kieszen to wytrzyma :)

Gość zaciekawionaa
Aniu75 rzeczywiscie bardzo fajny... tylko czy on jest tez gleboki czy tylko spacerowka ?? bo nie moge sie zorientowac...

Gość juz nikt sie nie wypowie
czyzby zadna mama nie miala takiego wozka ??

Gość zaciekawionaa
chimera -- ale ten moj, czy ten co proponuje Ania75 ??

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
no ja mam upatrzony taki 3w1 no ale wlasnie cena to 2600 a z takich tanszych to ladny i zgrabny byl ten co paulka123 kiedys upatrzyla taki pistacjowy jak znajde to wkleje zdiecia

Gość zaciekawionaa
justaaaaaaaaaaaa bylabym bardzo wdzieczma :)

Gość zaciekawionaa
Paulka123 -- masz racje :) zrobie tak, pojde do sklepu wybiore co mi sie bedzie podobalo i wtedy w zaleznosci od ceny kupie w sklepie lub w necie , to chyba bedzie najlepsze wyjscie :) w kazdym razie dziekuje wszystkim za podpowiedzi

Gość czy ktos
czy ktos wie coś na temat wózków Magical 3x Sawexu? Albo Ox ford firmy Mikado? Byłabym wdzieczna za odpowiedź :)

hej dziewczyny taka mala reklama ale calkiem w temacie jest nowy konkurs fotograficzny w ktorym mozna wygrac wozek sportowy firmy X-Lander. zeby sie zglosic wystarczy wejsc na strone konkursowa http://konkurs.kindi.pl . polecam bo warto. przekazcie dalej, jesli mozecie. Sysia