Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olalee

...i zapomnij, że jesteś, gdy mówisz, że kochasz...

Polecane posty

Gość holly dollty
wypierrrrrrrrrrrrr nie zaśmiecać forum kur

Gość no ok ale o co chodzi

zapomni ze jestes gdy mowisz ze kochasz czyli wyzbyj sie egoizmu, interesownosci, zaponij o sobie, o swoim ego, a nie tylko ja ja ja ja ja kocham, daje to, chce to, masz mi to dawac w zamian.. miłosc nieznosi warunkow, a tyle osob tak pojmuje milosc, szczegolnie kobiety- ja daje, wiec cos zyskam, to co chce. warto dawac itp

Wodna_lilio dokładnie tak:)) i wlasnie taka miloscia chce kochac:) bezinteresowna:)

no wlasnie!!! nie zasmiecac forum takimi prymitywnymi tekstami bo ani to sensu nie ma ani smieszne nie jest... buziak w czolko dla Olenki:*

podoba tez mi sie fragment ksiazki ks.Malinowskiego \"Zanim powiesz kocham\" o roznicy miedzy braniem a przyjmowaniem:)

czytałam ksiazke zanim wybierzesz, w lo nie wiem kto napisał latala ta ksiazka po całej szkole. od nas sie zaczeło, mysmy ja wypatrzyły:) czym za mlodu nasiakniesz tym na starosc pekniesz, a my wlasnie miłoscia bezinteresowna nasiakalysmy:)

Gość aha.. juz kumam
:) wiec wielki buziak dla agnieszki- choc mnie juz nie kochasz ja nadal czuje to samo co kiedys! :(

Gość wyuzdany seks-moim zdaniem
czyż nie piękne :) "Zostają przyjaciółmi, a potem kochankami, którzy niczym bohaterowie fantazji Markiza de Sade zstępują do piekieł seksualnego uzależnienia w całkowitej izolacji od zewnętrznego świata".

Wyuzdany seks podesle Ci mojego bylego;) :D aha juz kumam.., jestes pewny, ze nie kocha? moze warto walczyc? Furiously and Deadly gdy obie osoby tak postepuje to jest pieknie:)) ale z tego co piszesz to nie warto byc bezinteresownym? ciekawi mnie czy sa tu na forum osoby, ktore przezywaja taka milosc:)

Gość aha.. juz kumam
nie tylko gdy dwie osoby postepuja tak samo! ja ja darze miloscia prawdziwie bezinteresowna mimo ze ona juz nie czuje tak samo! nie walcze juz- to nie ma sensu...... :(

nie wiem...mam pewną traumę przez swego ojca... ale co wtedy gdy czlek odda sie bez reszty a ten drugi nie odwzajemni tego,odrzuci, wykorzysta..potem tylko bezbrzezny smutek zostanie... milosc to skomplikowana sprawa jesli pomiędzy dwojgiem ludzi rzeczywiscie zaistneije to uczucie(często mylone jest z zauroczeniem,pożądaniem) to ta \"bezinteresownosc\"dzieje się sama z siebie, to sie zwie prawdziwą miłością...fakt to jest piękne zapewne...ale tylko wtedy gdy dwoje ludzi darzy się wzajemnym szacunkiem, zaufaniem,czułością,odpowiedzialnością et ceterA...

Gość zanim wybierzesz wodna lilia
wodna lilia, ksiazka nosi tytul"zanim wybierzesz" zainteresowalas mnie ;p kto ja napisal? i czy jest dostepna?

tez tak uwazam, ze jak jest prawdziwa milosc to jest wlasnie tak, ze sie zapomina o swoim egoizmie:) a ksiazka tez mnie zainteresowala:)