Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski temat

Pytanie do kobiet o prysznic po basenie

Polecane posty

Gość ciekawski temat

Tyle sie pisze na ten temat jezeli chodzi o prysznic po basenie w meskiej szatni. Pytanko do dziweczyn czy po basenie przebieracie sie bez skrepowania, czy np. myjecie sie w kostiumie...

Gość lick
a nie krepujesz sie tego.? Ja jestem za tym zeby myc sie nago ale sa tez ludzie ktorym to przeszkadza. Mailyscie jakies przygody z tym zwiazane czy jakies smieszne sytuiacje?

normalnie- wchodze pod prysznic , myje sie , wychodzę.Ani to śmieszne , ani interesujace.Normalne.

Gość pani s
ja sie myje 'w'. niekoniecznie kazda kobieta ma ochote ogladac inna rozneglizowana. osobiscie nie widze w tym nic zlego, ale sa rozne poglady na ten temat i trzeba je uszanowac.

na basenie , na który chodze , prysznice sa oddzielone sciankami , jak nie bedziesz zagladac , to nic nie wypatrzysz:P rzechodząc po prostu nalezy patrzec przed siebie , a nie rozgladać się na boki:P

Gość pani s
to widzisz, najwidoczniej u mnie we wroclawiu nie ma takich kulturalnych basenow. nie zapominaj, ze nie wszedzie sa takie dogody ;p

Myję się bez kostuimu. Używam mydła i szamponu (niektórzy myślą że samo opłukanie się wystarczy!). Apel: zabierajcie ze sobą przynajmniej mydło i pilnujcie by wasze dzieci też je zabierały na basen. Zupa po takiej masie ludzi, utrzymywana w podwyższonej temperaturze...brrr:-P Nie ma się czego wstydzić. Dość często można spotkac skrępowane kobiety kąpiące się w kostiumie ale to raczej te które pływają rzedko lub nigdy nie były w internacie czy akademiku. Poza tym w szatni nikt na nikogo nie patrzy. Panie ciekawski >>>>> a co piszą o prysznicu po basenie w męskiej szatni????!!!! Chyba masz kosmate myśli związane szatnią pełną pięknych, młodych, mokrych, nagich kobiet!:-D Pozdrawiam:)

Gość ja nie widze w tym nic dziwneg
o. Trudno sie umyc w kostiumie:O Jezeli nawet te prysznice są nieoddzielone, takie ze ściany, to patrzę kto sie kąpie. Jak kąpią się w kosiumach, to zdejmuje tylko stanik, bo cycki mam i tak małe i się myje w majtkach (mam sportowy, dwuczęściowy kostium). A jak sie nikt nie kąpie, albo ktos na golasa, to tez sie rozbieram. Bo wiem, że niektórzy sie wstydzą itd.:O Ale mnie to dziwi nieco... Dupa jak dupa- czego tu sie wstydzić:O Natomiast jak chodziłam do klubu fitness, to tam wszyscy w zasadzie chodzili na go, norlanie sie spod pryszniców wychodziło, na przeciwko byłyu lustar z takimi półkami i tam każdy na golasa wychodził, wycierał się, nacierał balsamem czy kremem, czesał i nie był kłopotu. Ale na basen chodziłam ze studentkami a tam z dorosłymi kobietami i tez modszymi. Same prysznice były z takimi płachami. ale wiele osób chodziło nago.

ja sie myje w kostiumie, ogolnie nie lubie sie obnazac publicznie ale uzywam mydla i szamponu poniewaz inni ludzie nie, oraz z wyzej wymienionego powodu - rzadko chodze na basen

Gość tylko tak..
Myję się w kostiumie.

Gość tomkpo
A jak to jest... ze nie wstydzicie sie swoich cyckow a wstydzicie sie.. no wlasnie czego sie wstydzicie? Mialyscie jakies dziwne lub smieszne sytuacje zwiazane z prysznicem lub przebieraniem sie w szatni?

Gość tomkpo
Kobietki to sie jednak siebie wstydza na wzaje chyba. Przynajmniej takie odnosze wrazenie... Faceci sie nie przejmuja takimi rzeczami i kapia sie bez problemu nago.

Gość .ja.EXE
A jak to wygląda u was jeżeli chodzi o granicę wieku tych co się rozbierają a tych co się nie rozbierają? Chętniej młode się przebierają bez skrępowania czy starsze?

na basen wiozę plecak kosmetyków i innych pierdół:Dpod prysznic chodzę nago mając tylko klapki na nogach:D jeszcze nie byłam na basenie gdzie by nie było osobnych kabin-to może dla tego;) może była bym w stroju jak by te prysznice były bez ścianek nie wiem;) Emka mnie rozwaliła..tekst o głupich ludziach jest niczym w porównaniu z tekstem o skarpetkach:D

Gość wściekły sekator
Bez sensu brać prysznic w kostiumie :-0 to się przecież z celem mija

Prysznic biorę bez kostiumu. Przeciez to się mija z celem:) Tam gdzie ja chodzę, mam mozliwośc zasłonięcia się plastikową zasłonka i jest ok:)

Gość ...siostra basen...
Dzis ide na basen i zobacze jak to jest..

Gość toko
Cukierek To jak sie myjesz po basenie?Masz sie czego wstydzić czy jak??

Gość ochroniarz z basenu
Prysznice basenowe to jedno z najwiekszych dobrodziejstw natury. Dzieki nim mam 1500 PLN dodatkowej pensji ze sprzedazy nagranych kaset..

Gość toko
ochroniarz wez napisz jak to nagrywasz i gdzie mozna to obeejrzec

Gość tomkpo
zwala szkoda ze u mnie tak na basenie nie ma Ale czemu Panie sie nie wypowiadaja...

Gość moze nie ma tu takich co chodz
poziom higieny spada