Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski temat

Pytanie do kobiet o prysznic po basenie

Polecane posty

Gość kpral cichota
czemu sie dziewczyny nie wypowiadaj, czyzby sie wstydzily nawet na tym anonimowym forum? A moze po prosu nie myja sie po basenie i tylke...

Gość asdsdsdd
Ja się myję pod prysznicem w kostiumie, nie mam z tym problemu, przecież można wkładając rękę pod materiał umyć się dokładnie (oczywiście szamponem). Dotyczy to zwłaszcza takiego prysznica gdzie natryski są niby dla kobiet ale w pomieszczeniu otwartym na basen dla wszystkich ;D, i bez żadnych kabin czy zasłonek czy choćby drzwi czy ścianki. Gdy bywałam na basenie z prysznicami przy osobnych szatniach i niemożliwe było żeby tam zajrzał jakiś mężczyzna, i byłyśmy tam z kupelami na wuefie, czasem zdejmowałam kostium i nie widziałam problemu.

Gość FACET Z
mylem sie zawsze nago ale od pewnego czasu przestalem raz myjac sie dokladnie namydlilem cialo i przypomnialo mi sie jak mylem sie pod prysznicem z moja ziewczyna. Reakcaj byla szybka po chwili moj członek stal. Zawstydzlem sie .....

Wszystko zależy do pryszniców. Jeśli mają kabinki normalne - na golaska. Jeśli nie - a byłam na takim fajnym basenie, co to i muzyczka, i podświetlanie, i szafeczki na kluczyki, a prysznice mieli nowe, elegancko wykafelkowane, ale całkowicie otwarte, po prostu końcówki prysznica przy ścianie - to w kostiumie. Nie przepadam za tym, żeby ktoś mi goły tyłek oglądał. Zresztą i tak w domu kąpię się drugi raz. Zawsze mam wrażenie że gdzieś czuję ten basenowy zapaszek, mimo że obiektywnie go nie ma, w nosie mi chyba zostaje... do tego włosy mam długie i delikatne, po suszarce wyglądają jak co innego.

Gość tomkpo
No ale jak to jest, że wstydzisz się rozebrać przed osobami tej samej płci? W sumie dla mnie to dziwne bo w męskiej szatni większość się myje nago nawet gdy nie ma kabinek... Z przebieraniem tym bardziej nie ma problemu, że co że ktoś zobaczy przecież wszyscy w szatni maja to samo... A jak się przebieracie dziewczyny też bicie się, że ktoś zobaczy kawałek waszej pupy?

Gość odswierzam

Gość wcale nie
Wcale sie nie wstydze i kapie sie nago. Nie ma to dla mnie znaczenia bo sa tam same kobiety, nie ma dla mnie znaczenia czy akurat mam calkiem ogolona cipcie czy wcale. Moja kolezanka nie rozbierze sie na basenie calkiem ogolona a tylko wtedy jak ma "fryzure" i to raczej taka z tych wiekszych.

Gość co taka z tych
co taka z tych wiekszych?

Nigdy bez. Po basenie myje sie w stroju - stroj tez trzeba przeciez wyprac - a tak to mam 2 w 1 :P A dokladna kapiel w domu! Cenie swoja prywatnosc :) I przebieram sie tez albo pod recznikiem albo w kabinie :P

Gość wcale nie
do " co taka z tych": napisalam, ze kolezanka nie zdejmuje stroju do prysznica na basenie jak ma ogolona pisie. Natomiast bierze prysznic bez majtek tylko w przypadku kiedy ma wloski na pisi - czyli "fryzure" - z tych wiekszych czyli im ma wiecej wlosow tym mniej sie wstydzi paradowac z gola cipcia.

Gość jarosek
wlochaty stwor :D

Gość gość
Odwrotnie niż faceci,one ś naprawdę z innej planety i kąpią się tylko w strojach kąpielowych :)