Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajtekmisiek

Jak jej to powiedzieć? Co wy, dziewczyny chcecie w tym momencie uslyszec?

Polecane posty

Gość kajtekmisiek

W pt zamierzem się oświadczyć mojej dziewczynie i nie bardzo wiem co jej powiedzieć jeszcze oprócz tego, że ją kocham i że chcę żeby była moją żoną. Co wy chciałybyście usłyszeć jeszcze? Chcę przed Nią klęknąć ... Kupiłem pierścionek z malutkim diamencikiem i nie wiem tylko jaki kolor róż wybrać. Doradźcie coś, laski ...

Ja uwielbiam niebieskie roze i w takim momencie chcialabym takie dostac... Chyba wiesz jakie najbardziej lubi?? Hm,co do tego co powiedziec...:Moje życie było szare,do pewnego momentu...Pojawilas sie ty i wszystko nabralo kolorow...Maluj mój świat już zawsze... Moze naiwne ale słodkie i chyba urocze:P

widzisz,co kobieta to zdanie... znasz ja wiesz co ona lubi uwielbia,dasz rade:P

Gość badu
idż z nią w ''wasze miejsce'' i ni z gruchy czy z pietruchy wyciągnij pierścień

Gość dziewczyyynaaa
a ja chciałabym usłyszec kiedys od mojego chłopaka: kocham cię nad życie, jestes dla mnie wszystkim, nie wyobrazam zebym mógl cie kiedys stracic, chce byc z tobą do konca, zostaniesz moją zoną skarbie? jezu.....jak ja bym chciała.... ale nie doczekam się... on ma inne plany....

Gość kajtekmisiek
tak, lubi herbaciane roze, tylko zastanawialem sie czy lepiej nie czerwone, jako oznaka milosci, wynajalem apartament w hotelu i powiem jej to wlasnie w nim, nie wiem tylko czy mam jej schowac pierscionek np miedzy kwiatami czy wycoagnac go zkieszeni?