Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

White_Widow

Oczyśmy atmosfere na forum kafeterii...

Polecane posty

Jestem na tym forum od niedawna. Więcej czytam narzazie,ni piszę. Tym samym dochodzę do wniosku,ze klimat jest strasznie ciezki :[ Tematy--super! kobiet,które przechodza razem ciąze,porody,macierzynstwo --- piekna sprawa,tyle rad,ciepłch słów... I anonimowe wpsiy rujnujace najlepsze samopoczucie :( Po co ? Dlaczego ? Takie to prymitywne i dołujące .... Formuła forum taka ciekawa. A niekóre osoby ...Żenada .

Z tego, co wiem, nie ma sposobu na anonimowe wpisy:-( Najlepiej chyba nie podejmować z nimi dyskusji. Szkoda czasu.

Nie lubię takich ludzi. ;/ napewno sama nie raz zostanę zaatakowana na tym forum ....i odszczeknę się nie tak jak powinnam.... Ale nie mogę zrozumiec jak matki/przyszle matki czy chocby kobiety moga byc takie aroganckie a wrecz prymitywne ... Anonimowosc sprawia,ze niekórym sodówa do głowy uderza. Namwiam do \"kultularnego\" gaszenia takich kiepów ;]P Ide pomedytowac.I spac ... Dbranoc. cU.

Jak dla mnie to w ogóle wszystkie debilizmy powinny być kasowane, ale niestety ja tu nie jestem przy władzy :) Pozdrowionka 😘

Gość
jesli chodzi o podszywaczy to jest na to sposób powinna byc mozliwosc pisania tylko pod czarnym nickiem z koniecznoscia podania maila wtedy nie byłoby moze takiej samowolki

Zgadzam sie ze to prymitywne zachowanie.Ale niestety na wszystkich forach tak jest.Czasem temat ciekawy a ktos \"walnie\" literowke\" lub blad i od razu juz fani ortografii na nim siedza.Oczywiscie juz wtedy po temacie bo sami znawcy j. polskiego sie musza wypowiedziec.To tylko jeden przyklad.Zauwazylam tez ze mnostwo jest uszczypliwosci w stosunku do mlodych dziewczat z jakims problemem.Moze nieraz nie maja sie do kogo zwrocic tylko tutaj szukaja odp. ale tez im trudno ja znalezc bo musza uslyszec ze sie puszczaja,kurwia....itp. Tylko ze chyba zapomnial woł jak cieleciem byl.Bo wiekszosc z nas majac te 17-18 lat tez juz jakies doswiadczenia miala a wiedze niekoniecznie;) Dlatego popieram walke z takim chamskim zachowaniem,ignorancja i ironizowaniem czyis problemow Na szczescie na tym topiku na ktorym jestem takich pomaranczy nie ma a jak jakas wpadnie nikt tematu nie podejmuje i to rzeczywiscie dziala.:)Polecam:) Pozdrawiam Net -ar;)..

Nie mam nic przeciwko net-ar. Nawet jezeli powie cos dosadnie,robi to pod swoim nickiem.Nie boi się własnych pogłądów.Mówi to co myśli i o to własnie chodzi w formule forum :]Forum to taka \"instytucja\" w której kazdy ma prawo zabrac głos i nie koniecznie musi zgadzac sie z reszta osób.Wtedy tworzy sie dyskusja--tak byc powinno ! A tu zamiast konwersacji jest wielka kłótnia i obelgi . Po co ? Za wszelka cene udowodnic swoje racje ? Chyba kompleksy. Denerwuja mnie ogryzki,które pod ksywa pomaranczowa jada po matkach ...nie biora odpowiedzialnosci , maja w nosie , ze moga urazic kobiete w ciazy ! Kobiete w stanie błogosławionym. Takim ludziom mówie STOP ! i WYNOCHA ! Nie znoszę hamstwa i prostactwa. Taka juz jestem ! Jestem zyciowa optymistka,nie lubie gdy ktos komplikuje komus zycie przez swoje chore , nieciekawe zycie osobiste ps.co do błedów ...literówki --->standard jak sie zasuwa szybko na klawiaturze ...no ale byki typu \"ktura\" :] wywołuja u mnie usmiech na twarzy a nie agresje ....To bzdura.

Gość
White_Widow podpisuje sie pod twoja wypowiedzia

nie da sie oczyscic niestety sa ludzie ktorym sie nudzi i nic innego nie robia tylko podszywaja sie albo rzucaja wulgaryzmy!!!! ja nabralam dystansu do forum, i mni ena ogol smiesz te dziwne tematy, a jak jest cos konkretnego to konkretnie probuje odpowiadac. A wszystkich podszywaczy w miare mozliwosci probuje rozszyfrowac:) pozdrawiam serdecznie