Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość droga do nibyladii

Do jakiego lekarza mam iść??

Polecane posty

Gość droga do nibyladii

Cześć Kobitki :) Potrzebuję Waszej rady! Mam problem z prolaktyną - tak mi sie przynajmniej zdaje. Od jakiegoś czasu z sutków wycieka mi jakiś dziwny płyn :( , mam problemy z cerą, przetłuszczają mi się włosy i intensywniej się pocę :O To ponoć podwyższona prolaktyna. Poziom hormonów prolaktyny i testosteronu zrobię sobie jutro, usg piersi mam w przyszłym tygodniu. Ale mam pytanie jak juz bedę miała te wyniki - do jakiego lekarza iść ENDOKRYNOLOGA? Czy ginekologa-endokrynologa? Mam fajną swoją ginekolog ale ona jest położnikiem wiec musiałabym szukać innego lekarza :( Czy mozecie polecić kogoś w Warszawie - prywatnie oczywiście - i napisać jaka może być cena porady? Dziękuję 🌻

Gość droga do nibyladii
nikt nie wie??? Hej hooop hooop :(

Gość no więc
i tak musisz iść najpierw do internisty, bo do endokrynologa potrzebne jest skierowanie :o u mnie są takie kolejki, że jak poszłam ze skierowaniem do endokrynologa, to pani w recepcji mi oznajmiła, ze następne zapisy są dopiero za kilka miesięcy poczekałam, przyszłam się wreszcie zapisać, okazało się ż w tym czasie czekania moje skierowanie straciło już ważność :p i znowu do internisty :o moja mama była kilka lat temu chora na raka tarczycy, gdyby i wtedy były takie kolejki, to chyba nie doczekałaby leczenia :o

Gość droga do nibyladii
szkoda mi czasu na kolejki. Wolę zapłacić i pójść prywatnie - zdrowie ważniejsze, zamiast iść traz do knajpki ze znajomymi wydam 100 na lekarza. Tylko pytanie jaki warszawski edokrynolog jest ok w sprawach prolaktyny??

Gość nie wiem do jakiego masz iść

Gość upupupupu

Gość kilcia
Do Drogi do nibylandii Jeżeli chodzi o Warszawę to świetny przyjmuje na Woli. Jak się tu odezwiesz to podam Ci na niego namiary.