Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jovitta

czy ogladałyscie w luterku POCHWE zaraz po urodzeniu ?

Polecane posty

ja bałabym sie zajrzec jaką mam wielką dziura sory za okreslenie ale taka jest prawda, przeciez tam mozna sobie wsadzic reke poza tym prosze mi napisac czy nietrzymanie moczu zdarza sie czesto!

dzieki hollywood podniosłas mnie na duchu nie chce nikogo urazic tym tematem ale to rzecz jak najbardziej normalna to nasze ciało i chcemy wiedziec jak sie zmieniło po porodzie, super ze u ciebie sie nie zmieniło zycze tego wszystkim

Pierwszy tydzien po porodzie: Czerwone plamy na calej twarzy, totalna bladosc. Wygladalo to okropnie i myslalam, ze zostanie tak na zawsze. Pulchne jak na mnie uda. Przed ciaza 34/36, po ciazy 38. Brzuch byl identyczny jak przed ciaza juz po samym porodzie. Bylam w szoku. Tylko dosc miekki, ale zupelnie plaski, wrecz zajebisty!!! Brązowe brodawki i piersi jak melony, ale tak juz bylo od poczatku ciazy. Wielki cellulitis nawet na lydkach. Pochwa nieznacznie szersza Pierwszy miesiac: Tyle potrzebowala twarz zeby ozyc. Pochwa ciasniejsza. Pol roku: Zero cellulitu, wszystko poszlo w mleko. Musialo, bo sama nie cwiczylam ani chwili. Pochwa identyczna jak przed ciaza, jasnorozowa. Jasnorozowe otoczki brodawek. Piersi delikatnie wieksze niz przed ciaza. 9 miesiecy: Piersi nadal wieksze, mimo ze miesiac nie karmie. Generalnie, wszystko takie samo poza blizna po szwie. Moze kolejna ciaza nie bedzie tak laskawa, ale teraz mam to gdzies. Czuje sie zajebiscie.

Gość dr pochwa
jak mozna oglądac pochwe - chyba macie na mysli wejscie do pochwy - ale pochwa to organ wewnetrzny ja po urodzeniu dziecka ogladałam szwy a reszta wygladala normalnie choc mam kolezanki gdzie lekarz spiepszył sprawe zakładania szwów i teraz to wszystko nie wyglada ciekawie

Gość adscdcsdc
jesssu chryste, dlaczego my to musimy przechodzić, mdli mnie.... ale nic, będę twarda, wytrzymam, byle za dużo nie myśleć....

Gość cvvvvvvvv
nie tylko rękę można wsadzić ale nawet i furą wjechać

Gość cvvvvvvvv
nawet nie fura, ale ciagnikiem calym z przyczepa. Moj stary wjezdzal, ale i tak bylo jeszcze luzno :-)

Gość jakos tak
po porodzie nie zagladalam tam, ale wszystko bylo wielkie od opuchlizny. Szwow nie mialam ale wspolczuje wszystkim ktorzy mieli. Teraz po poltorej miesiaca jest ok ale chyba zostalo troche luzu

Gość jakos tak
a nietrzymanie moczu to sie niestety zdarza. Przykre to i mam nadzieje ze w koncu przejdzie. Robie te cwiczenia ale pewnie za malo i malo daja. Czasem boje sie ze sie posikam w miejscu publicznym. Tez tak macie?

Gość booooooosh
to ja nie chce rodzic :(

Gość a co tam
jak trza to trza

Gość ale jajaaaaaa
słuszna racja, jak trza to trza, żeby nawet i tirem można było wjeźdzać, kobieta jest w stanie wszystko wytrzymac, nikt się ciebie nie bedzie pytał czy chcesz czy nie