Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna789

CO MI JEST?

Polecane posty

Gość bezradna789

Witam wszystkich. Od jakiegos czasu nie wiem co sie ze mna dzieje, jestem ciagle nie wyspana, nogi mam jak z "waty", czuje sie tak jakbym miała zaraz zemdlec, jestem apatyczna, bolą mnie oczy i mam probelmy z koncentracją. Trzy miesiące temu robiłam badania i wszystko jest ok, więc sama nie wiem co moze byc przyczyna tych objawów. Czy jest ktos, kto ma podobne objawy jak ja? Jeśli tak, to co mam robic, bo juz nie daje rady. Pozdrawiam.

Gość zmęczona
Może to zwyczajne przesilenie jesienne? :-) Zdrowa dieta, odpoczynek i byle do zimy! ;-)

Gość bezradna789
A co to jest to SAD?

Gość ŚpiącaKrólewna
Witam! Widzę, że nie tylko ja się tak czuję. Od pewnego czasu ciągle chce mi się spać, mam problemy z koncentracją, bolą mnie oczy, głowa i okropnie bolą mnie nogi:( Jest coraz gorzej:(

Gość bezradna789
Do ŚpiącejKrólewny: a byłas z tym u lekarza? bierzesz na to jakies srodki?

Gość ŚpiącaKrólewna
Pół roku temu byłam u neurologa, z powodu bóli głowy, ale powiedziała, że to stres i mam brać magnez. Niestety nie pomaga... jest coraz gorzej, a teraz najbardziej dokucza mi ból nóg i brak koncentracji:( A magnez ponoć ma działać na poprawę koncntracji i nic.

Gość ble ble ble...
A moze w ciazy jestes?

Gość zabaaa833
o witam dziewczyny widze, ze nie jestem sama. Ja mam tak samo i moge spac i spac tzn. chodze caly czas spiaca. Nic mi sie nie chce robic. Ale te zmeczenie przychodzi tak popoludniu, a kazda czynnosc, ktora musze wykonac jest dla mnie za ciezka. Nie wiem czemu tak sie dzieje, pod koniec listopada mam termin u lekarza ide przebadam moja krew czy wszystko ok :)

Gość ŚpiącaKrólewna
Tak od pół roku i nic o tym nie wiem:D

mi tez sie chce spac moze solarium mnie pobudzie bo to brac slonca i ciepla czyli nie wytwarza sie witamina D?

moze za mało snu, odpoczywaj wiecej, nie przebywaj w ciagle zamknietych pomieszczeniach, rob sobie spacerki, wietrz pomieszczenie przed snem.jedz duzo owocow, witamin.i jesli masz sily to zacznij zajmowac sie jakims sportem (bieganie, rowerek)

Gość bezradna789
No własnie ja tez boire magnez i nic, zadnych rezultatów :(