Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawionaaa

Facet + piękna żona + świetny seks... + kochanka??

Polecane posty

Gość Zaciekawionaaa

Witam wszystkich!!! Nie wiem, czy istnieje już taki topik, jaki mam zamiar założyć, więc jeśli tak, to proszę o wskazanie mi go :) Otóż piszę tutaj, bo chciałabym poznać Wasze opinie w jednej kwestii... Zastanawia mnie od dłuższego czasu pewien fakt, a w zasadzie sposób myślenia, którego nie potrafię zrozumieć. Zdaję sobie sprawę, że dotyczy ona zarówno płci męskiej, jak i żeńskiej, jednak ja chciałabym poznać to zjawisko tylko z jednej strony ;) Charakterystyka przypadku: Mężczyzna, wiek bez znaczenia... dobrze zarabiający, przystojny, inteligentny... Nie zawsze ma dzieci, ale ma piękną żonę, z którą świetnie układa mu się w łóżku... Szuka na czacie kochanki... I teraz niech mi ktoś, najlepiej mężczyźni powiedzą o co chodzi? I proszę bez argumentów typu: Bo zna i potrafi przewidzieć jej każdy ruch, bo chce spróbować czegoś nowego. To jest ułatwianie sobie sprawy i bezsensowne tłumaczenie problemu, który da się rozwiązać. Chciałabym usłyszeć poważne argumenty. I zaznaczam, że nie chodzi o zdradę w przypadku problemów w małżeństwie, ale w przypadku, kiedy wszystko układa się doskonale, jest zrozumienie, jest świetny seks itd... Zatem piszcie proszę

Gość katalog
jak ktos zdradza to znaczy ze wcale mu dobrze nie jest z zonka:P

Gość zmęczona
Bo nie ma zasad? Bo nie docenia tego, co ma? Bo potrzebuje adrenaliny?

Gość xyzed
To układ idealny.A dlaczego? Ano dlatego,że nie zamęcza się swojej żonki,którą należy oszczędzać boć to żonka przecież.;)

Gość Zaciekawionaaa
Ja tam wcale nie narzekałabym, jak by mnie mąż męczył ;) Katalog -> taki facet bez problemu może się obcej dziewczynie przyznać do nieudanego pożycia. Z takimi gatunkami miałam też do czynienia. Po co ma kłamać. Ale zakładam, ze seks z żoną jest cudowny, ale on szuka czegoś więcej - jakiegoś urozmaicenia... Po jakiego grzyba, że się tak wyrażę? Urozmaicić to on sobie może z nią seks jak się tylko da, trochę wyobraźni potrzeba :P

Gość FOTO ON
Szuka czegos nowego, innego, nie koniecznie ladnej i inteligentnej. Po prostu szuka tej innej, ktora rozni sie od jego zony.

no to szkoda ,ze tak bywa aaaaaa mając fajna żonę on pieprzy cos na 2 nogach..zamiast dobrać sie porządnie do żonki

Gość Zaciekawionaaa
Nieważna czy jest ładna, czy inteligentna, byleby udostępniła to, co ma między nogami? To jest nielogiczne i idiotyczne :/ A jak już mówiłam, coś innego może również dostać od żony... wystarczy porozmawiać i wcielić w życie to i owo, żeby sobie urozmaicić. Wcale nie musi szukać kogoś innego

Gość Antonio25
Bo żona jest głupia. Poza tym "piękna" to pojęcie względne - może on ma jej już dość, bo wygląda jak choinka przystrojona na świeta a jest już po świętach?

zaciekawiona -to poprostu natura aby siac jak najwiecej swoich genow zeby przetrwaly proza i zycia i nie ma co kombinowac

Gość pinka23
bo oni myślą tylko kutasami,a potem jak coś niewyjdzie po jego myśli i żonka się dowie to wtedy trwoga do boga,a mądra,ładna kobieta zawsze da sobie radę i znajdzie się taki facet,który się nią zaopiekuje,a głupi mężuś niech dalej rozsiewa swój materiał genetyczny

Gość pablesko
zaciekawiona chcesz spróbować zapraszam na szybki sex i długa pogawędke

Gość Zaciekawionaa
Pablesko, a może na bardzo długą pogawędkę, bez seksu, co? :P:P

Gość xyzed
pinka bo zawsze się jakaś babka znajdzie co chętnie dupy wypnie ;)

Gość gość
Proste bo nie jest Piękna!

Gość gość
Bo monogamia= monotonia. I mezczyznom to przeszkadza. Kobieto tez, ale rzadziej.

Gość gość
To jest powód izolacjie sekrety przed meżem i wstydzenie sie go!!!Np.My mamy bez tabu w zwiazku np.mąż zawsze jest przy każdym badaniu u ginekologa nawet na fotelu i wspierał porody bo ta nasza intymność nie moja i ginekologa obcego faceta!!!Dodam że mamy prawo do obecnosci nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów ust 2008 r art 21 Prawo pacjenta.Takie przeżycia łącza zwiazek a izolacja powoduje zdradę i rozstanie!!