Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylek 123

Bardzo mlodziutkie mamusie

Polecane posty

Gość posiadanie dziecka w tym wieku
poza świadomością, że będzie się w przyszłości młodą mamą naprawdę nie jest idealnym rozwiązaniem. teraz na pewno byłabyś zależna od rodziców i chłopaka. ale pomyśl. chłopak w tym wieku nie zawsze stanowi oparcie dla młodej mamy i jej nowonarodzonego dziecka. przy tym wszystkim, zastanawiałaś się, gdzie będziecie mieszkać? kto będzie utrzymywał waszego dzidziusia? decyzja posiadania dziecka w tym wieku wiąże się też z wyrzeczeniem się na rzecz dziecka dalszej nauki, no przynajmniej w pierwszych miesiącach po porodzie. no i co z Twoją przyszłością? co z pracą? z doświadczenia wiem, że nie chce się wracać do nauki po zerwaniu ze szkołą, a jeśli już jest to ciężka praca, żeby dogonić innych. życzę Ci trafnych decyzji 🖐️

Po zatym masz przed soba najlepsze lata młodości teraz masz czas na zabawę i wyszumienie się , a jak się poajwi dziecko to już koniec ręce uwiązane warto tak sie poświęcac dla waśnego widzimiesie?

Gość kathykathy
to myslce o tym nadal, ale dzialania w tym kierunku odlozcie na pozniej

Gość boze dziewczyno
a jak sie uczysz? jakie masz stopnie? bo mnie sie wydaje ze olalas wszystko.. jestes okropnym leniem i myslisz ze w doroslym zyciu jest latwiej.. wiec idziesz na latwiezne( wg siebie oczywiscie tylko).. i chcesz przeskoczyc szkole, rodzicow.. wydaje mi sie ze za dobra uczennica nie jestes..

Gość emilia patter
27 lat ma:) jakbys byla dorosla to zastanowilabys sie.. co 27 letni dorosly mezczyzna mogl chciec od 16 latki? co go z nia laczylo? pewnie mowil Ci ze jestes bardzo dojrzala jak na swoj wiek.. ze jestes kobieta.. oj jejku.. mnie dziwi bardziej to ze matka Ci pozwolila spotykac sie z 27 letnim zboczencem!

Gość kathykathy
27lat.. hmm... widac, ze nie tylko ty niedojrzala jestes, ale on rowniez, skoro majac juz prawie 30 na karku uwaza, ze dziecko byloby dobrym pomyslem - biorac pod uwage twoj wiek.....

Gość moze mam racje
mam nieodparte wrazenie, ze motylek pochodzi z rodziny tzw. dysfunkcyjnej, rodzice sie nia nigdy nie interesowali, a teraz ona, poprzez wczesne macierzynstwo chce przezyc wspaniale dziecinstwo razem ze swoim dzieckiem...

Gość wez w ogole zjezdzaj mala do k
spadaj do ksiazek!!!!!! a moze Twoj 27 letni chlopak jest opozniony w rozwoju? bo ja widze 2 wyjscia: opozniony albo zboczony...

prawna nieucze sie juz.bo przez szkole chcialam popełnic samobojstwo i prawie mi sie udało.bylam jedna noga na tamtym swiecie.dostalam druga szanse.na dyskoteki nie chodzebo wyszumialam sie juz dawno jesli o to chodzi.

Gość moze mam racje
tym bardziej, ze facet jest o tyle od niej starszy - zastepuje sobie nim ojca...

Gość kathykathy
a wiesz dlaczego on chce dziecka? faceci wiedza, jak wykorzystac czuly punkt kobiety. wie, ze chcesz dziecka, wiec mowi ci, ze on tez by chcial miec z toba malucha. a dlaczego? zeby z toba sypiac.. zastanow sie, czego on od cibie chce, jak nie seksu....

Jak to do szkoły nie chodzisz ? A co na to rodzice, twój chłopak, to sie w głowie nie mieści

do szkoly nie chodzisz.. chcialas popelnic samobojstwo przez szkole?! boze to tym bardziej nie powinnas miec dziecka jeszcze.. ze szkola sobie poradzic dziewcze nie potrafi a chce zakladac rodzine:( katastrofa.. w ogole jakas patologia sie do internetu dorwala...

do szkoly nie chodzisz.. chcialas popelnic samobojstwo przez szkole?! boze to tym bardziej nie powinnas miec dziecka jeszcze.. ze szkola sobie poradzic dziewcze nie potrafi a chce zakladac rodzine:( katastrofa.. w ogole jakas patologia sie do internetu dorwala...

Gość moze mam racje
chyba faktycznie mam racje

ja nie wiem ale to chyba jakas prowokacja jest

Gość moze mam racje
dziewczyna pragnie normalnego domu, ktorego nigdy nie miala

Gość nareszcie
Motylku przeczytaj! Ja w Twoim wieku tez bardzo chciałam mieć dziecko. Miałam chlopaka starszego o 7 lat, wydawalo mi się, że go kocham, on mnie kochał. Nawet zaczęlismy starania, ale nic z tego nie wychodziło (na szczęscie). Po ok. pół roku od rozpoczetych starań rozstalismy się, chociaz wydawalo mi się, że strasznie go kocham i chcę z nim spedzic resztę zycia, że bedzie wspaniałym mężem i ojcem moich dzieci. Gdybym wtedy zaszla w ciążę, musiałabym byc teraz z kimś kogo nie kocham, tylko dlatego że mam z nim dziecko. W ciążę nie zaszłam, bo jak się później okazalo mam problemy z płodnością. Teraz się cieszę, że mam te problemy, tylko ze wzgledu na to, że nie zaszłam wtedy w ciążę, bo zmarnowałabym sobie strasznie zycie u boku człowieka, ktorego nie kocham. Dlatego zastanów się tak naprawdę. to co napisałam nie oznacza, że w twoim przypadku bedzie tak samo, ale uwazm, że powinnas poczekać chociaż do ukończenia szkoły sredniej i jeżeli wasz związek przetrwa, czego ci życze, to może wtedy pomyślcie o dziecku.

nie no widac ze patologia... mala kurewka i tyle.. zobaczymy jak bedziesz miala kiedys corcie 16 letnia ktora bedzie bzykal jakis 27 letni zboczenic.. no chyba ze jestes patologia to to olejesz.. a ja to dziecko drogie mam meza a nie chlopaka

a czy masz pieniądze na studia dla dziecka?.... dobre dobre... i komputer mu już kup, i jakiś samochód mam nadzieje że pomyślałaś o jego przyszłości? śmiać się chce

Gość emilia patter
Patologia ze az strach- takich ludzi juz sie nie 'uleczy" ona jest stracona.. narobi sobie dzieci i bedzie sie za przeproszeniem kurwic.. a potem domagac pieniedzy od panstwa !!! idz do szkoly dziecko