ZABUSIA29 0 Napisano Październik 26, 2006 hej szukam dobrego ginekologa w bielsku bialej piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piszemy piszemy i nic Napisano Październik 26, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Październik 26, 2006 chcialabym wreszcie tafic do dobrego gina za pania dr Malecka Holerek dziękuje jest do bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piszemy piszemy i nic Napisano Październik 26, 2006 chyba raczej do pochwy :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Październik 26, 2006 takie uwagi to sobie wsadz jak nie masz co robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ada888 0 Napisano Październik 26, 2006 Ginekolog endokrynolog Olearczyk Nycz (imienia nie pamiętam), byłam u niej dawno bo ze 3 lata temu ale byłam bardzo zadowolona. Wtedy pzyjmowała na Barlickiego, teraz nie wiem gdzie ale na cechowej (chyba albo na Barlickiego nie jestem pewna bo już nie mieszkam w Bielsku i nie pamiętam ale raczej Barlickiego) wisi tabliczka z jej dokładnym namiarem i godzinami przyjęć. Wtedy kiedy u niej byłam płaciłam 50zł za wizytę. Było ok, miłą i pomocna, odpowiadała na wszystkie pytania, badała mi piersi skierowała na wszystkie potrzebne badania. Mam w komórce taki nr do niej:603073888, jest chyba z tej tabliczki na cechowej ale nie wiem od kiedy go mam... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Październik 26, 2006 Dzięki Ada888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brrronka 0 Napisano Styczeń 5, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofikowa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Ponoć dobra jest Kawulok - przyjmuje \"Pod Orłem\" i w Eskulapie. Znajoma chwaliła bardzo Bargiela, tylko dużo bierze za wizytę. Pomógł zajść w ciążę kioeżance, która miała straszliwe problemy z hormonami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach