Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia8222

Czy to wody moga być??

Polecane posty

Gość kinia8222

Słuchajcie i poradźcie.Na wkładce zauważyłam więcej wydzieliny.Ma kolor raczej zołtawy z dodatkiem takich malutkich grudek żółtych,przezroczystych.Jestem w 38 tc.Czy to mogą być wody??Żadnego czopu śluzowego nie zauważyłam,a zaczynam się zastanawiać nad tym.

tak to moga byc wody!!!! ja mam ten sam problem;) ale podobno czop nie jest taki szczelny i moze przepuszczac troche wod. moze to byc oznaka zblizajacego sie porodu ale nie koniczenie porod zacznie sie dzis czy jutro:)

Dziewczyny, wody są bezbarwne i bezzapachowe! no chyba że dziecko wydaliło już smółkę, to są zielone, ale wtedy piorunem do szpitala! Zółta wydzielina to poprostu zwiększone upławy przed porodem.

ale wiesz wyplyw wyplywem- ja mam wszyystko na raz:D chodzi mi o to ze uplawy mam zoltawe a wydzielina przezroczysta

Gość madziara58
to jest sluz który jest oznaką zbliżającego sie porodu ,nie musi wystąpić dzisiaj,ja miałam jeszcze biegunke w dniu porodu.

Gość ike
to fajnie bo ja jestem w 10 tyg i mam to samo.... od poczatku- a zdarzylam juz byc na badaniach i niby wszystko jest ok..........