Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odeta1.

Dłuższy, grubszy CZŁONEK lepszy - prawda czy mit ???

Polecane posty

Czy według was im mężczyzna ma dłuższy członek tym jest lepszym kochankiem? Czy kobiety wolą mężczyzn z długimi bądź grubymi członkami i czy ma to duże znaczenie? Obalimy mit, że \"dłuższy jest lepszy\" czy nie? Ja uważam, że długość nie ma znaczenia, jak już coś prędzej grubość. Nie wiem dlaczego mężczyźni tak się ekscytują i chwalą wielkością swoich członków i uważają, że jak mają długiego to juz są super kochankami.

Gość jolusia_
poprostu nie lubi sie za małych i nie lubi sie za dużych ważne zeby kobieta miala satysfakcje z seksu wtedy rozmiar sie nie liczy

No tak, tylko jak faceci myślą , że jak mają 22cm to sa super kochasiami. Niestety czasem tylko myślą i nic więcej

Gość jolusia_
hi hi faceci duuuuużo mówią - z doświadczenia wiem ze Ci którzy sie najbardziej przechwalaja rozmiarem mają poprostu kompleksy

No tak... oni dużo mówią. Miałam kiedyś faceta z dużym i grubym, i takiego z mniejszym i chudym - lepszy był ten drugi.

Duży nie jest dobry, bo boli troszkę podczas eksu. A mniejszy jest lepszy. Ja obalam mit - długi jest lepszy niż krótki - mam nadzieję, że faceci tu zajrzą i przecztają to. Może wreszcie przestana się tylko chwalić i wezmą się też do roboty.

Gość a dla mnie
grube 13 cm jest ok :P

Gość agakrakow
ja miałam kilku facetów z róznymi rozmiarami sadze ze te 15-16 cm są najlepsze !!!!

Dziweczyny to skąd to przekonanie u facetów? moż oni lubia wszystko co duże: pupa, piersi, usta, oczy, nogi długie?

Gość robercik
bo faceci to wzrokowcy :D

Ale grubośc chyba jednak ma znaczenie. Co do długości to jakies tam minimum tez musi być. Nie wiem nie jestem kobieta ale tak mi sie wydaje. Gdyby np. twój facet miał penisa 10 cm to chyba nie byłabys zadowolona.

To by miał długości pochwy - więc wystarczy. Przecież do jajników nie musi sięgnąć.Prawda? Grubość ma znaczenie bo pochwa się naciąga, ale długość nie mam znaczenia żadnego!

Gość mnichu
Zbigniew Ziobro ma 7cm w wzwodzie i kobiety go uwielbiają!

Gość ja kobeta
grubość jest ważna a długość to mit facetów :) Gruby jest cudowny podczas sexu :)))))

Gość xxl-men
Masz racje, grubosc jest wazniejasza od dlugosci. Moj jest (wydaje mi sie) wystarczajaco gruby.

Gość seksuolożka Anna Lejiz-Arbeit
K00tas ma za zadanie nie być duży, wielki, chudy czy cienki tylko musi być wtykany w jedną z trzech dziur kobiecuch!

Gość zdesperowanakasia
Dzień dobry! To straszne, że posuwam się do takich kroków, ale muszę zorganizować skadkę nawet najmniejszych środków, żeby wydostać się z kłopotów. Zostałam oszukana i wpędzona w długi, z których nie mogę wyjść... Uciekam się już do takich metod... Jeśli możecie, pomóżcie mi wyjść z długów i zjeść jutro obiad.. Pomaganie opłaca się i zawsze wraca... Może Wy też kiedyś będziecie potrzebowali pomocy... Każda złotówka jest dla mnie na wagę złota... 64 1050 1168 1000 0092 1481 0427

Gość smitis
Dużo lepszy jeśli dana osoba jeszcze potrafi się nim posługiwać. Aczkolwiek jeśli się ma więcej cm grubości długości to jednak jest większa stymulacja pochwy, łechtaczki więc i tak lepiej. Zawsze jest Phallomax by sobie pogrubić przedłuzyć.