Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amon ra

mam niejasne podejrzenie

Polecane posty

Gość amon ra

ze moja była chce mnie poderwać byśmy do siebie wrócili( ja zerwałęm i to zupełnie bez sensu, niepotrzebnie totalna głupota z mojej strony) no więc wydaje mi się ze chce mnie poderwac byśmy wrócili do siebie by mnie mogła odrzuucić w ramach rewanżu ostatecznie w momencie gdy znow mielibysmy byc razem badz niedlugo potem. Oczywiscie nie wiem czemu moja nieufnosc tu wystepuje moze to paranoja a kobieta mi sie podoba naprawde i zaluje ze wtedy tak postapilem.

Gość nullo
nie przesadzasz? Moze ona chce naprawde wrocic do ciebie.

Gość zrobiłeś głupote
ze od niej odeszłeś... na jej miejscu zastanowiła bym się czy warto dl Ciebie wrócic skoro działasz bezmyślnie. a moze Ty po pewnym czasie z nią zerwiesz z byle powodu? jeżli ja naprawdę kochasz to bądzcie ze sobą ale też zacznij o nią dbać! a jak Cię zostawi to trudno kobieta tez ma prawo do rewanżu przynajmniej zobaczysz jak to jest gdy ktoś od Ciebie odchodzi bo ma swoje widzi mi się.

Gość amon ra
o wiem jak to jest bo doswiadczylem ale od kogoś innego, no za błedy płacić trzeba ale moze to tylko moja paranoja moze naprawde ona chce wrocic przez ten dlugi czas roku rozlaki wiem ze nie miala nikogo.

Gość mimo guma
a ja jestem gejem i nie mam takich problemów jak wy.

Gość ona 666
wiesz co powiem jedno...jestem na miejscu tej dziewczyny dokladnie ta sama sytuacja...pol roku temu bym chciala sie odegrac ale teraz chce wrocic i nie mysle o zemscie ...wez sie zastanow czego ty tak naprawde chcesz,jesli to przez glupote moglbys to odkrecic!!

Gość mimo guma
dodam, że jestem gejem pasywnym, więc czesto nawet nie wiem, kto tam z tyłu sobie uzywa aktualnie... dlatego nie mam problemów podobnych do waszych!

Gość amon ra
a jak o tym mysle z nia bylo najlepiej , najmagiczniej z moich dotychczasowych związków, chce to odkrecic