Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllllllllkkkkkkkkkkkk

wiersz, podoba sie??

Polecane posty

Gość llllllllllkkkkkkkkkkkk

Wdech, wydech mijają kolejne sekundy zegra ciągle tyka doba wykonuje rundy wdech, wydech zamykam oczy powoli wtedy mniej widać dlatego mniej boli wdech, wydech nie żyje w ciągłym pośpiechu a mimo to brakuje mi oddechu wdech, wydech nie bawi mnie już ten ambaras że niby będzie lepiej za chwilę zaraz wdech, wydech może za głośno stąpam po gruncie zbyt mocno przyglądam się kolejnej rundzie wdech, wydech staje już w miejscu lecz ręce wznoszę do lotu ktoś mi nagle przerywa - jeszcze nie jesteś gotowa wdech, wydech czy to zapach dorosłości? przestań mała głupota w twej główce jeszcze gości! wdech, wydech już wam nic nie powiem! już nikt niczego się ode mnie nie dowie wdech, wydech przecież nadal mnie słychać! jaki wniosek? przestaje oddychać

Gość a wiesz że to
wklejasz drugi raz? i po co pytam się??

Gość llllllllllllllkkkkkkkkkkkkk
bo chcialabym znac innych opinie. a na uczuciowym rzadko komentuja takie wiersze. moja kolezanka pisze do szuflady, a zastanawiam sie czy cos mozna umiescic na specjalnych stronach z poezja, bo mi sie jej wiersze podobaja, ona twierdzi ze nie ma talentu, wiec nie chce sie osmieszac. a ja chcialam poznac wasze zdanie. wszysto :)

Gość llllllllllllllllllllkkkkkkkkkk
ależ oczywiście że nie!!! wie, że ten wiersz mialam zamiar umiescic na forum w celu oceny go przez innych. na reszte publikacji nie zgodzila sie tylko z tego wzgledu, ze twierdzi ze nie ma talentu :)

Gość malwa obła
mi najbardziej podoba się fragment "zegra ciągle tyka" chodziło pewnie o zebre, tylko artystka to tak fikuśnie ujeła - sprtytnie

Gość mimo guma
mnie się nie podoba, grafomiania niestety :o

Gość Bronek z Wadowic
Szczerze,ale nie zlosliwie,moim zdaniem brak polotu,grafomania,prostota wyrazu,przygnebiajace.Szkoda casu na czytanie tego;)

Gość taki sobie nie rusza

Gość cast away
W poezji liczy się szczerość wyrazu a nie to czy jest przepisowa forma oraz pełno onomatopei i parabol. Jak na początek nieźle.