Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimkaaaaaa

jaki lepszy podkład colorstay natural czy colorstay with softflex??

Polecane posty

Gość anonimkaaaaaa

jak w temacie. Dodam, że mam cerę tłustą, bardzo przetłuszczającą się. Pozdrawiam

Gość revlonka
colorstay ten bez pompki

Gość anonimkaaaaaa
a dlaczego tak twierdzisz?? To jest ten colorstay zwykły ( który był wypuszczony pierwszy)? Mam jeszcze jedno pytanie: czy nie zostawia wrażenia maski oraz czy kolor jasny (01 lub 02) nie będzie zbyt jasny? Niestety w moim mieście nie można dostać revlona :/, więc nie mogę sobie sprawdzić osobiście. Dzięki za odpowiedź

Gość revlonka
do cery tlustej tylko i wylacznie wlasnie ten pierwszy COLORSTAY bez pompki bedzie najlepszy..sama mam cere mieszna i on doskonale matuje(lepiej niz lasting performance max factora).Ja mam jasna karnacje (ale nie az taka bardzo jasniutenka)i uzywam odcienia 04 sand beige i jest dla mnie w sam raz .Obawiam sie ze odcien 01 moze wygladac zbyt "trupio" ale 02 czyli BUFF to ladny kolorek

Gość revlonka
P.s. moim zdaniem kazdy podklad robi maske jesli sie zbyt duzo nalozy..owszem COLORSTAY do najlzejszych podkladow nie nalezy ale jesli nalozy sie naprawde niewielka ilosc to wyglada bardzo naturalnie a przy tym swietnie kryje.

Gość szukam 22
revlom ten bez pompki jest zdecydowanie najlepszy do cery tłustej i dobrze kryje, maskę zostawiał jak używałam palcy o rozrpowadzenia, teraz robie to gąbeczka jest super

Gość anonimkaaaaaaaa
dzięki za opinie

Gość maxior
colorstayy Revlonu czy color adapt Max factor?????????????????