Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjcgsdhc6

jak sie pobiera probke do badania kalu??

Polecane posty

Gość hjcgsdhc6

w co?? jak?? czym?? czy jak?? wstydze sie:(

Gość hjdsd
ja poszlam do laboratorium zapytac sie jakacen aitp i pani mi dala pojemnik i dawala za kazdym razem jak przynoislam kal, czyli 3 razy -codzinnie:) nie ma czego sie wtydzic:)

Gość HGUI7R
a co ja mam zrobic jak bede mosiala miec takie badanie a zalatwiam sie tak co 2 dni?

Gość hjdsd
wypij rano szklanke wody mineralnej, slyszlalamz e pomaga:) ja tam bez problemu sie wyproznilam

co 2 dni to zbyt rzadko, popracuj na stałe nad zmianą diety, jedz dużo warzyw, jabłka, ciemne pieczywo, otręby...

Gość mgr analityki medyznej
Ludzie pamietajcie ze nie trzeba do tego pojemnika upychac az pod przykrywke!!! wystarczy mala grudka pobrana patyczkiem.To samo sie tyczy pobierania moczu.1/3 pojemniczka zupelnie wystarczy a jak niektorzy naleja tak ze odkrecic nie idzie tego pojemniczka to mi sie slabo robi jak mam to badac!!! Nie macie wyobrazni czy co?

Gość gość
Jest na rynku wyrób medyczny PODKŁADKA TOALETOWA NA KAŁ JEDNORAZOWEGO UŻYTKU - komfortowe , mobilne , higieniczne, bezstresowe pobieranie kału do badań. Produkt dostępny również w zestawie z pojemnikiem na kał. Proszę pytać w aptekach . Szczegóły projektu na www.animed.org.pl