Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa123

Dziewczyny istnieje może cos takiego???

Polecane posty

Gość Ewa123

chodzi mi o cos na porost wlosow.tylko nie zeby szybciej rosly,ale zeby bylo ich wiecej...dla jasnosci nie chodzi mi odrazu o burze wlosow:)a po drugie czy jest cos co wydluza rzesy??? olejek rycynowy stowalam okolo pol roku i nie zauwazylam zadnych efektow:( a gdzies w necie mignela mi jakas reklama czegos do rzes o ile sie nie myle wygladalo to jak tusz,ale chyba w zelu????.....

Gość mnie rosną nowe włosy
po szamponie do włosów normalnych i suchych marki FITOMED:) naprawdę, nigdy wcześniej nie zaobserwowałam na swojej głowie czegoś takiego

Gość Ewa123
Hmmm moze napiszesz cos wiecej o tym szamponie? gdzie go mozna kupic, w drogeriach czy aptece?

Gość 100 mi ukradli
mi rosna po Henna Wax, taka grzywka śmieszna mi sie wykluła:)

Gość Ewa123
no wlasnie o taka grzywke mi chodzi hihih tzn nie dokladnie o nia,ale widac ze wloski rosna. tyle ze swojego czasu tez uzywalam "WAX" ale zrezygnowalam

Gość mnie rosną nowe włosy
to ziołowy szampon do włosów, który dostaniesz w sklepach zielarskich albo internetowych:) jest też wersja do włosów tłustych i jeszcze inna do włosów blond, ale nie używałam tutaj możesz poczytać o nim więcej: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2844

Gość ale tu nie chodzi o wypadanie
włosów tylko o to by urosły dodatkowe:)