Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małłła

płytka z rozbieranymi zdjeciami dla swojego faceta.

Polecane posty

Gość małłła

w seksownej bieliznie.lub bez niej,ale bede zakryta... co myslicie o takim prezencie???

Gość małłła
Mam pryszcze na tyłku,a ze szpary wali mi splesniałym serem:O

Gość małłła
pieprzony podszywacz. lecz sie czubie.

Gość wuj dobra rada
fajny pomysl, jak sie rozstaniecie to bedzie mógł z zemsty rozsyłać po necie :))))) znam pare takich numerow :)

Gość małłła
prawie 4lata... mysliecie... nie chce mi sie wierzyc...

Gość corinne
ja bym jednak z przezornosci nie robila takich prezentow :]

jesli sobie ufacie i sie kochacie to mysle ze nie ma obaw. najlepsze beda akty w bieliznie gdzie bedzie dominowac gra cieni. rewelacyjna sprawa. Mozesz jeszcze zrobic wspolna sesje. to napewno go rozpali i Ciebie tez

im dłużej, tym wieksze byłoby jego rozczarowanie i tym wieksze prawdopodobieństwo, że sie zemści od milosci do nienawisci tylko jeden maly krok :))))

wuju niby tak ale jesli nic nie wskazuje na rozstanie i sa zgrana para to powinno byc dobrze. przynamniej ja tak sadze

Gość małłła
ale daliscie mi teraz do myslenia.... dzieki...

Gość corinne
znam duzo takich zgranych par ktore sie rozstaly

ok. moze i tak byc. ale nie zawsze. mozna zaufac faceowi i bedzie dobrze. to zalezy od podejscia. ale nic na przymuj. dziewczyna zrobi jak uwaza. dlatego jesli chce mu dac foty lepiej byloby jakby juz byly zrobione w bieliznie. ale uwazam ze wspolne robienie fot i dawanie drugiej osobie tych fotek jest oznaka zaufania 2 stron jesli ja bylabym pewna swojego faceta to czemu nie

o reke? a moze facet nie chce slubu tylko ja to jest teraz na \"topie\" zyc na kocia lape? ja uwazam ze slub jest tylko na papierku i mozna zyc bez niego

jeżeli ślub jest tylko papierkiem, tylko pierwsza komunia i świadectwo maturalne, dyplom ukonczenia studiow też; o ile z tych dokumentow walczylas w swoim zyciu? czy przysiega na cale zycie to tylko papier?

nie o to chodzi. komunia to co innego. a bez slubu mozna zyc. przynajmniej ja tak uwazam. to przeciez zalezy od odczuc religijnych

Gość owddido
ale masz dziewczyno probllem..ja jestem ze swoim 2 lata i sam mi nawet takie zdjecia robil...nagie i w bieliznie...mamy tez kilka wlasncyh filmikow porono..:)czasem wrzucam mu na skrzynke moje nagioe zdjecia ktorych jeszcze nie widzial....:)ktore sobie zreszta sama zrobilam...nie rozumiem twoich obaw...tym bardziej ze jestes z nim tak dluuugo....

Gość owddido
pozatym co to ma za znaczenie ile sie ze soba jest !!!!!co z abzdury ze jesli jej chlopak po 4 laatch o reke nie poprosila to ma tojej dac duzo do myslecia!!!wiekszych glupot nie czytalam!!!to ich sprawa!nie pomyslales ze moze nie maja wlasnego mieszkania a nie chca po slubie mieskzac z rodzicami!!lub zwczyczajnie na wesele nie moga sobie etraz pozwolic bo to duzy wydatek..!!!!!!lub wiele inncyh spraw!!!!znam takie pary ktore chpdza se soba nawet i 7 lat !!!!i sie nie zenia!!takim przyklade m sa moi rodzice byli ze soba 6 lat !!po 6 latach zareczyny i slub ...i sa ze soba do tej pory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zarazzza
Płytkę można łatwo rozpowszechnić, już wolałabym zdjęcia a właściwie... jedno zdjęcie.

cos w tym jest z tymi 4 latami... ci co chca deklaruja sie przed uplywem 3 :D :D :D a potem to juz tylko ROZSTANIE :D :D :D ja bym swojemu plytke dala (po 10 miesiacach probuje sie juz zadeklarowac ale ja jeszcze potrzebuje czasu - tak z 2 miesiace). tylko kto mi zrobi dobre akty???????? :O :P

Gość Akciarz
ja ja ja :D :) ;-)

Kroliczku, nie zawracaj sobie glowy, nie bedzie tego rozstania, ja mam ok. 10 plytek z rozbieranymi fotkami, prowadze cyfrowe studio, wiec to jest moja specjalizacja, FACETOW TO KRECI NIESAMOWICIE, moj M KOCHA moje nagie fotki, jestem brunetka o BARDZO kobiecych ksztaltach, mam piekne usta, oczy, dlugie blyszczace wlosy, wiec i ty zaryzykuj, faceci to wzrokowce, no GDZIE do jasnej ciasnej on znajdzie lepsza od Ciebie, wiecej wiary i odwagi, zdjatka RULLEZZZ !!! Pozdrawiamm!!! GENERALNIE MEGA POMYSL !