Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszona111

Czy ktoś mi odpowie??????

Polecane posty

Gość Przestraszona111

hej dziewczyny chcialam sie was zapytac skad wiecie ze tabletki anty podwyzszaja prolaktyne? ja mialam podwyzszony poziom 43.52 jestem po niecalych 2 opakowniach Bromergonu i zaczynam brac drugie opakowanie Jeanine,bo tak kazal lekarz (mam ogromne problemy z tradzikiem i owlosieniem) i w poniedzialek badalam prolaktyne zeby zobaczyc czy cos sie zmienilo,okazalo sie ze ladnie spadla,mam teraz 7.98 (przy normie od 3.34 do 26.72),wiec sie nie podwyzszyla Dzis bylam u lekarza i lekarz zapisal mi jeszcze tylko jedno opakowanie Bromergonu i kazal brac po 1/2 tabletki dla podtrzymania poziomu prolaktyny,a pozniej kazal przestac, a tabletki Jeanine kazal brac przez pol roku zeby uzyskac efekt jesli chodzi o tradzik. Mysle ze jak by az tak podwyzszaly prolaktyne to by mi ich nie kazal brac?... A jakie jeszcze moga byc przyczyny nadmiernego owlosienie skoro testosteron i inne hormony w normie,usg jajnikow mialam ale tez wszystko dobrze????

Gość hjdsd
jak jestes brunetka to wszytsko jest oki, niektore dziewczyny poprosty przesadzaja za bardzo!

Gość mi tez
Lekarka nie kazala odstawic twbletek anty przy podwyzszonej prolaktynie. Dziwne to bo sie tutaj na Kafe czego innego dowiedzialam.

Gość Przestraszona111
Do hjdsd Ja naprawde nie przesadzam z tym owlosieniem i tradzikiem....!!!!Jest to dla mnie zmorą:(

Gość Agatkaaaaaaa
nie zawsze dotyczy to brunetek, ja jestem blondynka i tez mialam problemy z owlosieniem. jednak raz na miesiac uzywam do owlosienia nad gorna warga wosku w plastrach i skutkuje, wloskow wyrasta coraz mniej i tylko czekac az calkiem znikna:) pozdrawiam! aha i co do tradziku to najlepszym sposobem jest przemywanie twarzy co wieczor spirtytusem salicylowym, naprawde pomaga!a na juz powstale najlepsza jest masc cynkowa, mozna ja kupic w aptece

Gość Przestraszona111
ale u mnie jest inaczej,bo mowi sie ze niby jak sie wyrwie wlosy to rosna slabsze a u mnie tak nie jest po depilatorze czy wyrwaniu pesetka sa wlosy tak samo mocne a nawet grubsze niestety. A nie wiecie czy sa jakies kremy rozjasniajace "zbedne wlosy"?

Gość Agatkaaaaaaa
jak je rozjasnisz, mozesz uzyskac gorszy efekt, bo beda sie bardziej rzucaly w oczy...mozesz je usunac laserowo, wtedy nie beda odrastac, chociaz o ile mi wiadomo zabieg trzeba powtarzac chyba co rok czy jakos tak.troche kosztuje ale to najskuteczniejszy sposob

Gość Przestraszona111
a ile kosztuje mniej wiecej taki zabieg laserowy?