Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kujonka

Sulcus tendinis musculi flexoris halucis longi

Polecane posty

Gość kujonka

kto wie o czym bredzę???

Gość kujonka
ciepło...a dokładnie??

tak tak tak zaraz krzywe sie posypia a teraz kujonka znajdz tego swojego ortograficznego byka a jak nei mozesz znalesz to skonsultuj sie z prof. dr. googlem :classic_cool:

Dr Googel jej nie pomoze. on po ostrej imprezce wiec bredzi bardzo. Ale Tomek rozszyfrowal poprawnie... to ja juz pojde..

Gość nie ma tu błędów

jak nie ma bledu? jak nie ma? nie zanizaj poziomu kafeterii lacinskimi bledami, wystarczy nam blednej polszczyzny, idz sprawdz w slowniku a potem wroc i podziekuj mi ladnie :classic_cool:

Kirus> blednej polszczyzny? Jakos nie zaobserwowalam na forum takowej ;) bo tu tylko ci dobrze ulozeni przeciez :D

niedobrze sie dzieje ... jezyk przestaje owulowac i przez to jalowieje ... errrr .... znaczy sie ewoluowac :classic_cool: m00simy orzywic nasz jenzyk bo zostaniemy tejkn ouwer pszes ingerlendczykuff :classic_cool:

inglendczycy nie maja szans z nami polskimi dzikusami. My sie nie damy i bendziemy ojzczysny polzczyzny do upadlego bronic! Right?

Arma virumqe cano, troie qui prima ab oris, italiam cano... Złe wspomnienia z nauki łaciny na 1 roku :D wierszyczek taki siem nam kazali ucyć :P

tak jest, zalejemy polszczyzna wyspy ... jusz w tej chciali polskie slownictwo wdziera sie agresywnie na ulice londynu, w tym tygodniu popularne polskie slowa w londynie to debil i kurwa ;)

a nas torturowali proza, ale nie dawalismy sie, i przekuwalismy proze na cos co latwiej zapamietac np: dupa est omnis divisa in hemidupam dextram et hemidupam sinistram

Gość tomku
czyli dupa n aprawo i dupa na lewo?

sprawdzalam w google i bylo tam wlasnie cos o prawej i lewej stronie ...a dupa...no wiadomo :P Moja łacina jest czysto literacka i wyuczona na blachę :) Nacisk kładziono na senstencje :P

dzieki kafeterii zaczynam rozumiec rzymska poezje a zwlaszcza co znaczy non omnis moriar

Gość tomku
podoba mi sie ta literatura o polowkach dupy. Ciekawa jestem co kostucha by o tym powiedziala?