Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathia

dziwny problem z krwawieniem ...

Polecane posty

Gość kathia

Mam 18 lat, dotąd moje miesiączki nie były jeszcze do konca uregulowane, niedawno, mieliśmy z chłopakiem nieudaną próbę kochania się ( no cóż może jeszcze za wczesnie). Ale nie w tym rzecz. Ostatnio miałam bóle takie jak przed miesiączką, jednak krwawienia nie bylo... Wczoraj zauważyłam minimalne krwawienie, z dwie krople, i długo nic, wieczorem podobne ilości i znowu długo nic, do tej pory czysto. NIe wiem czym to może byc spowodowane, nigdy tak mi się nie zdarzało. Proszę o jakieś opinie. Dzięki, buźka.

Nieudana próba, czyli? A może doszlo do przerwania błony dziewiczej i stąd te plamienia? A powinnas mieć teraz miesiaczkę? Jeżeli miesiaczkujesz dłużej niż dwa lata i miesiaczki nie sa jeszcze regularne to powinnaś wybras się do ginekologa-endokrynologa.

Gość kathia
Tak powinnam mieć teraz miesiączkę, próba nieudana - z powodu bardzo silnego bólu nie nastąpił pełny stosunek, błona nie została przerwana. wyibieram się do ginekologa, oczywiście. Liczyłam na jakieś opinie być może bardziej doświadczonych kobiet. Pozdrawiam.

Gość kathia
w sensie bardziej doświadczonych ode mnie ;)