Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fast date

fast date - szybka randka ?? byłyście na takiej??

Polecane posty

Gość fast date

może sie wybiore, slyszlaam ze juz w gdyni sa :P

Gość aaaaguś
zamieniasz pare zdan i sie idzie do łózka??

Widzialam to kiedys w TV na niemieckim programie, to byly chyba 3 min., ale nie wiem jak jest w kraju.

Gość mala marika
"Zdecydowanie więcej przyszło chłopaków – choć tylko oni musieli zapłacić 15 zł za wstęp. Dziewczyny przyszły jedynie w większych, mieszanych towarzystwach. Ja i moja współlokatorka stanowiłyśmy wyjątek." http://educafe.org/?p=46 hyhy jakas panna opisuje taka randke, to chyba jednak nic strasznego :) :) ale trzy mniuty to zdecydowanie za malo :(

Gość iss
3 minuty to faktycznie mało, ale czasem wystraczy, żeby stwierdzić, że z "tym kimś" nie chce się już spędzić nawet minuty więcej;))) a artykuł na http://educafe.org/?p=46 faktycznie dobry, może nawet rozkręci niezłą dyskusję;)

Gość Justae
To bez sensu, wiadomo ze przez taki krotki czas nie da sie nikogo dobrze poznac!!!!!!!!!

Justae wydaje mi sie, ze to nie jest bez sensu, bo tu nie chodzi o to, zeby kogos dobrze poznac (to niemozliwe w ciagu 3 min.), ale zeby miec szanse poznac na raz (mam tu na mysli w jeden dzien) kilka czy nawet kilkadziesiat osob i podczas tej krotkiej rozmowy stwierdzic, czy w ogole ma sie ochote dana osobe poznac blizej... Bo w koncu przez kilka minutek mozesz jedynie poczuc czy dana osoba jest Ci sympatyczna, czy Ci sie ogolnie podoba, czy sie z nia rozumiesz i czy ewentualnie zgadza sie chemia miedzy Wami, zeby w ogole blizsze poznanie sie mialo sens... ;) A dopiero potem jak sie dwie osoby dobrze ze soba poczuly w ciagu tych 3 min., uwazaja ze sa dla siebie interesujace i obie maja ochote na blizsze poznanie, dopiero wtedy dostana od organizatorow mozliwosc, zeby moc sie jeszcze raz spotkac. Ja uwazam, ze jest to ciekawe i dosyc dobry wynalazek, chetnie bym kiedys czegos podobnego sprobowala :)

Gość barrywhite
Moze byc fajnie. U nas organizuja takie randki, tylko ze w bibliotekach :) Przyjemne z pozytecznym :)

ciekawe ciekawe jako facet sadze ze to moze byc fajna sprawa. oczywiscie sie poznac nie da kogos ale jak juz ktos napisac czasem kilka zdan wystarczy, spojrzenie i juz wiesz ze zglebiac tej tajemnicy nie chcesz :P

albo odwrotnie. ;) fakt wrodzony pesymista przeze mnie przemowil hehe i mam dzis problem jakis z Ł :P

Gość gość
Uważam że speed dates to znacznie lepszy sposób na poznanie ciekawych ludzi niż bezsensowny flirt w internecie, gdzie tak naprawde nie masz pewności kto siedzi po drugiej stronie..

Gość gość
byłem na speed datingu u nas w Katowicach pare tygodni temu i powiem wam że całkiem fajnie było. Sam miałem do tego negatywne nastawienie ale kolega mnie poprosił zebym z nim szedł i jestem mile zaskoczony organizacją i dziewczynami którę się tam pojawiły :D

byłam było fajnie poznałam dużo ludzi może coś fajnego wyniknie z jednej znajomości polecam szybkie randki organizowane przez dateofdate

Gość gość
Byłam raz. dla mnie nieporozumienie bo zazwyczaj faceci tam za każdym razem pytają o jedno. inaczej mowiac, szukają chętnych na jeden raz w łóżku i na tym koniec. Jak już tak chcesz dać szansę szczęściu, zajrzyj na http://szybkiczat.pl albo coś takiego i po prostu zobacz kogo wybierze dla ciebie automat :D