aliniaa 0 Napisano Październik 27, 2006 Witam, mam pytanie dotyczące brania tabletek, lekarz przepisał mi Regulon i zalecił wziąść pierwszą taletkę wtedy gdy wystąpi miesiączka. wiem że niektóre kobiety zawsze dostają rano, niestety ja do nich nie należę. dostałam @ tydzień temu około 23 w nocy - tzn minimalne plamki, stwierdziłam jednak, że tak poźna pora nie jest odpowiednia na branie tabletek i poszłam spać, pierwszą tabletke zażyłam dopiero dnia następnego około 18, i w związku z tym pojawia się mój problem, który dzień uważać za pierwszy dzień cyklu i czy jestem zabezpieczona jeśli wziełam tabletkę po ok 12 h od pojawienia się krwawienia? równie dobrze przecież mogłam isc spać wczesniej i \"odkryć\" okres rano? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Październik 27, 2006 jestes zabezpieczona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliniaa 0 Napisano Listopad 9, 2006 na 100%?:) wiem że ten sposób antykoncepcji działa od pierwszej tabletki, ale czy na pewno dobrze zaczełam je brać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliniaa 0 Napisano Listopad 11, 2006 No właśnie mam drugi dzień przerwy i czekam na @, więc wszystko się okaże:) dla bezpieczeństwa nie kochałam się przez pierwszych 10 dni, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach