Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gadulinkaXXL

dlaczego piiszecie,ze kobieta ktora miala wiecej

Polecane posty

niz 2 facetow to szmata,a nizej jest topik kolecia ktory chwalil sie,ze mial juz 20 panienek kim on jest,bo chyba \"MĘSKĄ SZMATĄ\"

Gość _________LOL________________
Gadulinka - raczej fantasta - pewnie zaliczyl jedna i wydaje mu sie,ze swiat zawojowal - jakis nieopierzony GOWNIARZ

osobiście powiem,że miałam tylko jednego jedynego.Uważam akurat,że warto czekać na własciwą osobę. Ale nie rozumiem dlaczego kobiety są za to gardzone a faceci chwaleni

we mnie nie wzbudza szacunku ,tylko obrzydzenie,to jest akt milosny a nie zabawa. zachowujecie sie jak psy,obojetnie jaka dziura byleby weszlo. a moze nogi tez atakujecie?????????/

Gość facet29
masz racje gadulina, moja kobieta jest pierwsza i ostatnia, niestety ona miala kogos wczesniej wiecej niz 1 i co ja mam teraz jej zrobic? zaluje tylko, ze nie czekala na mnie. jesli ona jest szmata to kim ja jestem? tez pewnie nie szanuje siebie bo zwiazalem sie z koboeta ktora miala wiecej niz 1 faceta, jestem zalosny, no nie moge tego przebolec mam sie pociac, ze nie szanuje siebie?

to panie może założymy klub szmat...będą mieli jasność z kim nie rozmawiać na kafe ,czyli 95% kobiet miało tu więcej niż 1 partnera...kolekcjonerom, fantasta gratuluje i zapraszam na badanie aby sprawdzić czy nie maja AIDS czy kiłę itd. to oczywiście z mojej strony odzew ironiczny dla panów ,którzy maja zalążek mózgu

Gość ksiondz stefan brzeszczot
wiecie kobitki, taki gówniarski obraz kobiety to mogą między sobą nakreślać niedojrzałe gnojki które chwalą się między sobą "kogo to nie przelecieli". Potem im przejdzie i nabiorą szacunku do innych. Jak mawiają rosjanie tiszej jediesz dalsze budiesz, a to że przespałeś się z X kobietami to nie żaden powód do dumy, bo nowych partnerek to ci nie przysporzy. :D

Gość dhdjd
Ja tez osobiście nie toleruję używanych facetów