Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuniiiiia

Mój facet nie może pogodzić się z faktem że nie byłam dziewicą

Polecane posty

Gość dzieci rób
jak nie wiesz co robic

Gość bgfcer
kazdy by chciał dziewice.Inna sprawa to ,ze jesli cie kocha to nie powinno miec wiekszego znaczenia ,ze nie jestes dziewicą

:D Ja mam - znajdź mu dziewice może jakąś koleżankę niech ją zaliczy i niech da tobie spokój:D

ja tez nie jestem dziewica a mojego facetowi to nie przeszkadza bo mnie kocha taka jaka jestem, choc zna liczbe mezczyzna z ktorym spalam. :)

Gość już nie dziewica
ehhh rozni sa faceci... moj np nie cieszy sie z tego ze bylam dziewica a on moim pierwszym :o podobno go zdradze w przyszlosci z tego powodu...

Gość ostry29
mam ten sam probloem ona nie jest dziwica, seks bedzie kiepski, ona pewne polozy sie jak kloda, zebym ewentualnie potem nie powiedzial, ze ty takie rzeczy robisz ze mna to pewnie z tamtym to samo robilas, czyli polykanie spermy, spuszczanie sie na brzuszek seks analny nie wchodza w gre, bo jak ona by to mi zrobila to ja bym pomyslal, ze ona tak ze swoimi 3 partnerami to samo robila i ja moglbym sie wsciec i stracilbym do niej szacunek, ona mnie kocha ale seks to czuje, ze bedzie porazka

Gość już nie dziewica
ja patrze na to z perspektywy kobiety i powiem wam ze po czesci was rozumiem tzn tak jak juz pisalam bylam w innej sytuacji bo moj facet boi sie ze w pewnym momencie zechce sprobowac jak tgo jest z innym i go zdradze :o mimo ze ja nie wyobrazam sobie innego mezczyzny w moim zyciu... ale jezeli chodzi o sam seks to bylo mi przykro ze ja daje mu siebie po raz pierwszy i ze wszystko co robimy razem jest dla mnie nowe a dla niego nie :( czasami mysle sobie ze to co robi ze mna robil z tymi wczesniejszymi i krew mnie zalewa :( ehhh takie wlasnie to wszystko jest trudne...

Gość Nic nie można zrobić
no chYba że JAK POWYŻEJ NAPISALI "znajdź mu dziewice może jakąś koleżankę niech ją zaliczy " WTEDY MĘSKA DUMA POWINNA ZOSTAĆ ZASPOKOJONA

Gość a co ty stado facetów
zaliczyłaś:o no litości ... związałaś się z jakimś zakompleksionym typem który boi sie porównań

może akurat facet szuka porządnej dziewczyny i nie wyobraża sobie aby inni spuszczali się w matkę jego dzieci. to jest poniżające żenić się z używaną

Gość a co ty stado facetów
używana to może być rzecz a nie kobieta..jak była w zwykłych związkach-to nie czyni ja szmatę....chyba ,ze puszczała sie z pierwszym lepszym wiążąc sie z kimś zakładamy ,ze to będzie ten jedyny ,kochany ..niestety nie zawsze tak jest..szukamy ,az znajdziemy...św. Antoni nie mówi nam daj mu cnotę będziesz z nim po grobowa deskę...jak wy żyjecie? poznajecie w wieku 17 lat osobę i wiecie ,ze skończy sie to ślubem?!

Gość slodka233
czemu chlopacy wymagaja dziewicy a sami sie puszczaja z ilomas dziewczynami i jeszcze uwazaja sie za macho!

Gość a..............
FAcet chce miec dziewice ale on moze sie wczesniej pieprzyc to jest dozwolone i nam ma to nie przeszkadzać. Według mnie to jest chore i to bardzo. My dziewczyny mamy byc dziwicamy i oddac sie tylko mężowi. JAk facet beddzie prawiczkeim to wtedy moze miec do swoje dziwczyny pretensje a nie jak on wczensiej tez z kims spał.

Gość makaaaa
dobrze ze w wieku 30 lat nie mam takich problemow w glowie a co mnie obchodzi z kim moj wczesniej spal i co robil, wazne jest to co tu i teraz a nie historia

Gość tak czy inaczej
to musi być dla niego bardzo przykre

makaaaa zgadzam się.. Martuniiiiia wydaje mi sie ,ze ten związek nie przetrwa właśnie dla tego ,ze on był prawiczkiem i to nie twoja wina ,ze byłaś z kimś przed...w jego przypadku bol polega na tym ,ze on nie miał nikogo przed tobą-z tond te umoralniające gadki obym była zła wróżką;)

Naprawdę podstaw mu jakąś dziewicę, rozdziewiczy sobie i będzie zadowolony. Wspólnymmi siłami spić i niech się zabawi.

Gość ostry29
a ja mam to gdzies, bedzie dobrze, zapytaj sie czy on to akceptuje, jesli nie i nie bedzie mogl zaakceptowac to nie lodz sie ze bedzie z nim dobrze sie ukladalo, ja jestem prawiczkiem ona nie, ale ja to rozumiem bo jestem dorosly anie glowniarz

No przecież widzę że nie akceptuję a to pierwszy facet przy którym czuję się naprawdę szczęśliwa. I nie mogę sobie pozwolić na zerwanie.

Gość jesli mu bedzie na tobie
zalezalo to na pewno zaakceptuje to ze....

:DTy to nie ostry tylko ciapa jesteś jak lubisz używane laski to twoja sprawa:D Ja bym tak nie mógł...