Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuniiiiia

Mój facet nie może pogodzić się z faktem że nie byłam dziewicą

Polecane posty

Gość wlly
Idz do ginekologa bo podobno sa teraz zapbiegi dzieki ktorym mozesz odtworzyc blone dziewicza.

Gość wlly
Idz do ginekologa bo podobno sa teraz zapbiegi dzieki ktorym mozesz odtworzyc blone dziewicza.

Gość a czy on był prawiczkiem
??Jeśli nie byl to Ty także się z tym nie pogódź:-PJa bym tak zrobiła;-)Kobiety też maja prawo WYMAGAĆ aby facet był nieużywany!!!!

Gość Bzduryk
Dlaczego ten temat nie działa

Gdyby była taka możliwość, żeby przespał się z inną koebietą (dziewicą) i to by pomogło, to nawet bym się zgodziła.:(

Gość nienormalny ten facet
on jest niepoważny. to oczywiscie jeszcze zalezy od tego ile masz lat, bo ja np mam już 23lta skończone od 5 lat jestem w związku wiec jak mam być dziewicą? jesli teraz moj zwiazek by się rozsypał, on by mnie zostawił, i potem poznałabym innego to co mam zrobić? powiesić sie bo nie jestem już dziewicą? robiłam to z miłosci z myślą że to ten jedyny!wiec to chyba normalne. co innego oczywiscie jesli masz założmy 17 lat wtedy to faktycznie też gdybym była nim chciałabym dziewice. ale w pewnym wieku to normalne że juz sie dziewicy nie znajdzie, chyba ze dziewczyna nigdy nie miała chłopaka tzn nie chodziała z żadnym na powaznie. gdybym nie miała faceta to na pewno byłabym jeszcze dziewicą.

Gość Kasiadziewica
jesli to jest dla niego najwieszky problem to chhyba jemu na tobie nie zalezy:) przykro mi to pisac ale taka chyba jest prawda ... jesli by cie kochal i bylabys dla niego wazna osoba to chyba by jakos to przezyl ze mialas innych mezczyzn wczesniej:) zastanow sie nad tym:)

wiem o tym od samego początki, to on mi się od dawna podobał, nawet to ja wyszlam z inicjatywą aby go poznać i zaprosiłam na pierwszą randkę.

Gość Szkoda tego chłopaka
że akurat na dajkę musiał trafić

Gość briggs
jeżeli ktoś nie chce laski któraś już miała jakiegoś to na bank jest prawikiem z małym wacławem co sie boi, moralnośc to u niego racjonalicaja leku-kładę parasol na takich lprowców; "używane" laski-nie bójcie się takich cweli-oni powinni w sutannach być

Gość przecież to jego sprawa czy
chce czy nie chce to jego sprawa nie każdy marzy że ożeni się z jakąś szmatą. W dodatku żadna kobiet nie boi się takiego więc o czym Ty piszesz

Gość Izka27
..Ten co mnie rozdziewiczył niezstety nie myślał o poważnym związku, znalazłam faceta który chce się ustatkować...tylko że i on ma ale bo chce ustatkować się z dziewicą a nie z jakąś po kimś:( Więc nie jesteś sama..

Gość Nie chciałbym takiej baby jak
wy

niewiem czemu wy dziewczyny nie rozumiecie facetow ktorzy chca dziewice... ciekawe Jak byscie sie czuly na miejscu faceta majac swiadomosc ze jest np 15 gosciem ktory ci sie spuszcza na twarz a pozniej cie caluje tu i tam...

albo ze 15 osob walilo cie w cipke dupsko, ze tylu goscia robilas loda i ty masz byc jego zona?? nadal was to zastanawia?? musicie byc ograniczone skoro tego nie rozumiecie

rozumiem twojego chlopaka w 100% ja tez nie moge przezyc tego ze moj chopak kochal sie z inna , jestesmy od ponad 6 miesiecy i dereczy mnie ta mysl z, bo ja oddalam jemu swoja czystość i na to samo liczylam jego strony, to jest jednym glownym powodem naszych klotni, on tego nie wie ze o to mi chodzi, ale w srodku mnie boli to i to bardzo, pomimo ze nas loczy bardzo duzo, nie moge przestac o tym mylec, jest mi przykro i nieraz placze, uwarzaj bo to moze spowodowac rozpad Twojego zwiazku, uswiadamiaj mu jak bardzo Ci zalezy ma nim( bardzo duzo ), rozmawiajcie bardzo duzo,

Gość ostry29
to co ja mam powiedziec? mam taka sama sytuacje, mam sie wycofac? tyle czekalem na nia i teraz mam sie wycofac? na poprzednie trafialem tak, ze one nawet nie myslaly o seksie, ale nie bylo tego czegos chociazbym chcial, a tu jest to cos ale niestety ona nie jest dziewica. caly czas dochodze do wniosku, ze prawiczek nie zasluguje na dziewice, a ruchacz pospolity okazuje sie ze rucha jak popadnie znajduje dziewice i mowi potem, ze sie naprawde zakochal, ja wiem, ze on klamie on po prostu musial zaspokoic swoje ego, male ego, ruchal ile wlezie i szukal dziewicy czyz to nie czysta hipokryzja? moze ja mam sie czuc jeszcze gorzej niz on? pewnie tak jest on ruchal, ja nie on ma dziewice i jest z tego faktu zadowolony, a ja mam na odwrot, czyzby nie oplacalo sie zyc w celibacie?

Gość salsa sauce
absynt a ty musisz być ograniczony jeśli nie rozumiesz, że kobieta może mieć za złe facetowi, że wymaga od niej dziewictwa gdy sam bzykał się z innymi, zabawiał się oralnie i analnie np. z 10 laskami bleee... :o co do dziewic i prawiczków... jeśli dla nich to jest jedyne kryterium udanego związku to współczuje. mój facet nie jest moim pierwszym, ja nie jestem jego pierwszą, a jakoś nie przeszkadza nam to w byciu szczęśliwymi :D bo seks jest tylko dodatkiem do pięknego uczucia które łączy dwoje ludzi :P