Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AniaBC

juz nic nie wiem, to jestem w ciazy czy nie?

Polecane posty

Witam! Zaczne od tego, ze 2 tygodnie temu mialam dostac okres... Cykle mialam regularne, rowno co 28 dni. Jakos nie zjawil sie. Postanowilam zrobic sobie test ciazowy. Wynik: pozytywny! Bylam przerazona, mam zaledwie 19 lat! Ale po paru dniach sie uspokoilam, a od tego tygodnia to wlasciwie sie ciesze. Rodzice mnie wspieraja, nie tylko moi ale i chlopaka. Przeciez damy rade! Mieszkamy sami, juz od pol roku, dobrze sobie radzimy. Wszystko byloby wporzadku, gdyby nie to, ze wczoraj dostalam okres. Zdziwilam sie. Wiem ze okres moze byc w ciazy, ale az tak opozniony? I jest zupelnie normalny, wcale nie mniej obfity. O co chodzi? Jestem w koncu w ciazy czy nie??

albo sobie jaja robisz albo masz cos nie tak z psychika, to juz dzisiaj drugi taki topic i wszesniejszy byl tylko ladniej napisany, nic dodac nic ujac, troche dzinwe.........

jezeli tak, to sorki, wydawalo mi sie, ze dodawalam juz dzis ten temat, ale nie moglam go pozniej znalezc. dopiero od dzisiaj tutaj jestem i malo znam, moglabys byc bardziej wyrozumiala, potrzebuje pomocy, porady, a nie stwierdzen ze mam problemy z psychika

to sorry, ale dziewczyny ci pisaly, zebys poszla do lekarza, bo to moze byc wczesne poronienie, ale nie musi byc!!! idz na pogotowie albo szybcko do gina, wtedy sie dowiesz, jak najszybciej, bo moze juz byc za pozno

Gość monty66
aniu ja mialam tez spozniony okres o 10 dni i tez wiedialam ze jestem w ciazy.to jest dziwne ale bylam nadal w ciazy iurodzilam moja kochana coreczke.sa takie przypadki kiedy masz okres w ciazy.moja ciocia mialam az do 5 miesiaca.

dziekuje bardzo, potwornie sie boje. czekam az chlopak wroci z pracy i mnie zawiezie na pogotowie, sama nie dam rady (mieszkam w Angli)

Gość kabaretka_aa
tez radze pogotowie , gin albo jeszcze jeden test! trzymaj sie cieplutko:*

wszystko jest wporzadku:) to po prostu okres:P nie wiem dlaczego ale sobie jest, a termin mam na 20 czerwca:) tylko musze na siebie uwazac ze wzgledu na chorobe nerek i tarczycy. Dziekuje wszystkim za pomoc:)

Gość mankabanka
jestes na bank

Gość Agatkaaaaaaa
testy nie daja 100% pewnosci, ja na Twoim miejscu poszlabym do lekarza, chociaz mi juz tyle razy spoznial sie okres nawet i do 3 tygodni i za akzdym razem to nie byla ciaza.niestety...

Gość kita1982
ja wzielam postinor troche za pozno bo 2 godzine przed uplywem czasu.....mimo to na drugi dzien czyli dzis mialam lekkie krwawienie bardzo leciutkie ledwo je zauwazylam sadze ze do jutra bedzie wieksze i z tym wiaze sie moje pytanie...czy to normlana reakcja i czy moge miec pewnosc ze plod sie usunie wraz z zageszczonym sluzem.....nie wiem czy moje obawy sa sluszne bo kochalam sie z facetem po mioesiaczce a dokladniej w trakcie plamienia po miesiaczkowego....prosze o odp

w ciazy nie jestes. napewno;) Postinor ma wiele skutkow ubocznych, miedzy innymi jest to krwawienie.