Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedz potrzebna

Potrzebne pomysly na zorganizowanie zlotu absolwentow

Polecane posty

J/w. Razem z kolezanka chcemy cos takiego zorganizowac,tylko potrzebne nam pomysly,jak zrobic to"fachowo". Co proponujecie? Chodzi o jedzenie,alkohol,jakie składki pieniedzy(suma) i w ktorym momencie itd. Liste juz mamy,czesc poinformowana,planujemy na lutego,tylko co radzicie dalej?

Gość jak anioł....
jak to zlot na 20 osób i więcej to musicie zamówić sale w restauracji itp. bo przeważnie tam sie robi taki zloty :) potem jeszcze wysłac zaproszenia i obowiązek potwierdzenia przybycia tak miesiąc przed imprezą bo czasem komuś może coś wypaść i nie da rady przybyć :o

Gość tak jestem IWOSIA
a kto mial juz takie spotkanko? Jak bylo???

Tak wiem ,zamowimy sale i zarcie z cateringu zamowimy gotowe,tylko teraz chodzi o to,ze nie wiemy ile kasy zbierac i kiedy,skoro teraz juz by wypadalo oplacic sale,a na lutego mamy ten zlot zaplanowany...wiec co z ta zbiorka i jak ,bo tego nie bardzo wiemy? I czy alkohol juz wliczac w to,czy kazdy cos swojego przynosi?

Gość tak jestem IWOSIA
lepiej cos swoejgo

Wynająć knajpkę;),trzeba to zrobić duzo wcześniej,zimny bufet na miejscu i koniecznie pozbierać pieniadze od chętnych na wpłacenie zaliczki-wtedy masz pewnosć,ze wszyscy dotrą:) My koupowalismy alkohol indywidualnie w czasie imprezy

I czy cos ciekawego jeszcze mozna wymyslic,zeby "rozruszac towarzystwo"?heheh oczywiscie pomijajac alkohol? Jakies wspominki ale takie wiecie z pompa? A no i DJ tez zamowimy,mam fajnego znajomego to juz jest ustalone.

oki,ale ile tak mniejwiecej zbierac,jesli bedzie ok.24osob,zaliczki ile brac? Tyle co na sale tylko?

Gość tak jestem IWOSIA
to tance tez maja byc???? kurcze ja nie lubie tanczyc:O

dokladnie i roznie,i co do ktorej balowaliscie?? I jak bylo? :-)

jak alkohol to i tance,hehe A co,tyle lat sie nie widzielismy to trzeba to konkretnie uczcic.:-)

Gość tak jestem IWOSIA
jestem zalamana:O Myslalam,ze wszyscy juz zapomna z podstawowki jaka jestem lamaga w tancu a tu taki obciach znowu....jeszcze nadwaga od tamtej pory 20 kg! Biore sie za siebie i to porzednie a potem takie cos tez zorganizuje!

Gość tak jestem IWOSIA
ale skad wytrzasnac teraz wszystkich adresy??? I wiecei co wszyscy maja juz prawie dzieci a ja jeszcze nie...:O

"pory 20 kg! Biore sie za siebie i to porzednie a potem takie cos tez zorganizuje!" Hahahah ja tez mam nadwage,ale pewnie z 30kg od tamtej pory.Bylam najchudsza w klasie a teraz bede pewnie najgrubsza,dlatego dalam sobie czas do lutego,hihihi,biore sie za siebie by nie narobic sobie wstydu :-)

Ja nie mam problemu z adresami,bo wystarczy ze masz kontakt z rodzinami,tj.rodzicami tych osob,a jak co to zawsze mozna po ksiazkach telefonicznych,alo moze w szkole dadza namiary jakies.

No to co proponujesz z ta zbiorka,juz trzeba by to robic?A jesli tak to po ile? POdpowiedz cos bo widze ze jestes juz po... :-)

Gość a czy......
Juz nikt nic nie powie?