Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa story

zaplacilam mojemu bylemu za seks!!!!

Polecane posty

Gość prawdziwa story

JUuz od dawna na mnie polowal, biorac mnie na mile slowka , ze teskni a wiedzialam, ze jak sie spotkamy to mnie oleje znowu na jakis czas wiec pomyslalam sobie ok jestem spragniona czulosci, on byl dobry w te klocki. Zranil mnie bardzo w zyciu i jeszcze mial czelnosc do mnie pisac. Pojechalam, mily wieczorek, winko, rozmowy a potem pocalunki i seks . Nad ranem wyszlam i zostawilam mu 50 zl a on od tygodnia wydzwania i pyta jak moglam tak zrobic:P

Gość ech ludzie
sorry ale jeśli ktoś tu wyszedł na k... to tylko ty

Gość tez tak kiedys zrobie

Gość pewnie hehehaha
sadzil, ze za malo mu dalas:P 50 zl to dla tirowy na drodze sie nawet nie daje uhuhu poczul sie jak pol tirowy:P

Gość faciotakisobie
to mizerny sex moja dała mi 10000. słownie dziesięć tysięcy

Gość pewnie hehehaha
oj panowie cos obruszeni jestescie

hehe, kobiety zaskakujecie mnie :) musze zacząc czerpac z was siłe :) ;) ale mu pojechałas.... hahahha a wypowiedz \" ech ludzie sorry ale jeśli ktoś tu wyszedł na k... to tylko ty \" od razu sugeruje że to facet hahhaa

Gość faciotakisobie
szkoda za to płacić lepiej bierz za to forsę . będziesz bardziej szanowana pa :C

Gość prawdziwa story
no i nie zaluje bo tak mnie upokorzyl w zyciu, ze dlugo dochodzilam do siebie a potem przez dlugie tygodnie jeczal mi bo chcial po prostu sie wyzyc .. a ze mu zaplacilam poczul sie tak jak ja kiedys i z tego co wiem, to strasznie to przezywa:P

Gość prawdziwa story
no odezwali sie mezczyzni:) A czemu ja mam brac kase? Dobrze zarabiam, on byl w potrzebie:P Za 50 zl to pewnie kupil sobie garderobe na caly rok:) ps bo pracy mu sie nie chcialo szukac, tylko kombinowal:P

Gość prawdziwa story
oczywiscie, kobitki musza sie szanowac i tepic takich facetow!!!!!! ja dlugo bylam ponizana i w koncu zrozumialam, ze z takimi trzeba ostro!

Baaaardzo dobre. Podziwiam:) Nie wiem, czy miałabym tyle siły co Ty, żeby tak zrobić, ale Bravo Bravo:)

Gość finkel
Brawo!!! You're an evil :P :D:D:D:D

Gość no wiec............
dobre ;)

Gość matrix komplekxy trzeba tobie
pogratulowac :)

Gość nejokw5i4o
JESTES GENIALNA AUTORKO TOPOKU!!!! BRAVAAAAAAAAAAA

Zranił Cię bardzo, miał czelność do Ciebie pisać (przecież wrócić nie chciał tylko się bzyknąć!;) i pyta jak mogłaś tak zrobić???!!! Gnojek jeden. Odpisz mu że Ty też do dzisiaj nie znasz odpowiedzi na pytanie \"dlaczego ty \"Rysiu\" mi TO zrobiłeś\". I żeby się nie denerwował bo czasami po latach nie można uzyskać satysfakcjonujących odpowiedzi na pytania które nas dręczą!:-P. A w p.s.-ie że bywało wam w łóżku lepiej i życz mu miłego życia. hhhehee:) Nie dzwoń, nie odbieraj, tylko tak napisz:) p.s.1 - mam nadzieję że jest w miarę inteligentny i zrozumie przesłanie. p.s.2 -jesteś WIELKA!!! Pozdrawiam:)

Gość bezbronna
GEEEEEEENIAAAALNE! AUTORKO TOPIKU - JESTEŚ ZAJEBISTA!!!!!!!!! TAK TRZYMAĆ!!!!! JAK MASZ WIĘCEJ TAKICH POMYSŁÓW, TO PODZIEL SIĘ :-)

Oczywiście dumna jesteś z siebie i o podwójnych standardach moralnych nie słyszałaś. Och kobiety ciekawe że prawa i moralnosci umiecie wymagać tylko od innych od siebie już nie.

Gość faciotakisobie
jestem po ślubie 12 lat moja żonka pulchniutka i milutka cieplutka i zgrabniutka uwilbiam ją a ona za mną przepada 158/100 /75/100 to moja miłość a oferta wpłyneła od prześlicznej ex ciało modelki a uroda jeszcze lepsza a ja mam to gdzieś wole swoje pieścidełko które widzi we mnie człowieka i moje potrzeby a nie tylko swe oczekiwania , że facet musi to lub tamto : ja chcę chcieć