Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prawdziwa story

zaplacilam mojemu bylemu za seks!!!!

Polecane posty

Go艣膰 ooooooo
艣wietne! gratuluj臋 fantazji :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ooooooo
nie no nie mog臋! to nie by艂o 艣wietne TO BY艂O BOSKIE!!!!!!!!! DO TEJ PORY MI SI臋 MICHA 艣MIEJE ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 super by艂o...
tylko czy ci nie szkoda tyej kasy? za 50 z艂 to dla niekt贸rych duzo a dla niekt贸rych ma艂o.. ale ekstra nauczka dla faceta! gratuluje pomys艂u!!!:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faciotakisobie
facet mo偶e i by tym si臋 przej膮艂 ale ten go艣膰 w duchu 艣mieje si臋 z Ciebie . prawdziwy facet nie rani kobiet potrafi utrzyma膰 dystaans . ja zatraci艂em si臋 dla mej ex , lecz babcia moja , ju偶 nie 偶yje w kilka s艂ow potrafi艂a mi pom贸c : wnusiu masz wyb贸r pi臋kna i zdradliwa lub brzydsza i kochana ...... a za kilka lat zapytam si臋 ciebie gdzie jest pi臋kno .... m艂odzi patrz膮 na 艣wiat przez r贸偶owe okulary ..... dzi艣 widz臋 prawdziwe pi臋kno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdbwhda
hej, autorko, super numer! trzymaj si臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaa
jako kobieta jestem z ciebie dumna:) Opowiem wam histori臋 mojego brata.Kiedy艣 mia艂 dziewczyn臋 kt贸ra baaardzo go zrani艂a kiedy otrz膮sn膮艂 si臋 z tego i pozna艂 kobiet臋 kt贸ra teraz jest jego 偶on膮 ta kretynka zacz臋艂a do nigo wydzwania膰 i m贸wi膰 偶e to by艂 b艂膮d i takie tam pierdo艂y.Spotka艂 si臋 z ni膮 pewnego wieczorka u niej,wsz臋dzie zapalone 艣wiece,nastrojowa muzyka,jednym s艂owem laska si臋 postara艂a:).Ona zacz臋艂a go rozbiera膰 i wiadomo d膮偶y艂a do sexu wtedy on wsa艂 rzuci艂 jej ciuchy i powiedzia艂 偶e na niego niezas艂uguje.Ciekawa jestem jaki mia艂a wyraz twarzy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet kt贸rego osamotni艂a
ania ania i s膮 tacy faceci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 llllllllllllll

Ja bym zostawi艂a 20 z艂otych.聽聽

Udost臋pnij ten post