Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królowa Margot

Całe życie sama...

Polecane posty

Załamuję się już powoli. Mam 22 lata - nigdy nie byłam z żadnym mężczyzną. Jeszcze rok temu mi to nie przeszkadzało - ale teraz czuję się strasznie samotna. Brakuje mi poczucia bycia kochaną, pożądaną, brakuje mi jakiejś stabilizacji, nadziei na przyszłość. Brakuje mi także zwyczajnie seksu. Mieszkam w mieście 30-tysięcznym, gdzie wieczorami nie ma nic do roboty poza siedzeniem w domu, no chyba że ktoś ma kogoś. Wiem że siedząc w domu nikogo nie znajdę -ale co mam robić??? Nie poznaję nowcyh ludzi. Byłam w życiu zafascynowana 3 mężczyznami- każdy był zajęty... Więc nic z tego nie wyszło, nawet nic się nie zaczęło. Powiedzcie, czy każdy porządny facet w wieku 23-30 lat jest już zajęty??? Ja czuję że mój czas ucieka, że tracę najlepsze lata życia, że będzei już coraz gorzej... Nie chce mi się żyć w ten sposób

Gość charllote
ja mam 25 -lat i nigdy nie mialam prawdziwego chlopaka,wiem co czujesz,jeszcze 4 dni temu myslalam,zemi sie uda ,ale Jemu nie zalezalo tak jak mnie.

Uuuuuu kochana. Zobaczysz jak to się przeżywa po 30-tce. Ledwie to ledwie, ale zawsze po 30-tce. Już 3 lata sypiam bez mężczyzny obok i jakoś nie zanosi się na zmianę. Wrrrr. Okropne, także rozumiem Cię dobrze, ale nie przejmuj się jesteś jeszcze baaaardzo młodziutka. Potem będzie coraz gorzej :P. Pozdrawiam.

Gość hyhyhy
lecz sie, ludzie maja wieksze problemy niz ty samotnico z bozej laski!!!!!!!!

Gość chociaż się pochwal
skąd jesteś

nie kazdy jest zajety ale nie wszyscy w tym wieku faceci marza o tym samym o czym Ty marzysz ;) i malo ochoczo garna sie do zwiazkow :P

Gość jestem nienormalny
za to mam inne zalety :p

tacy normalni inaczej są najlepsi ;) chciałabyś takiego nudnego przeciętniache ? eee wątpię ;)

ej to ja chyba też jestem nienormalna. bo normą dzisiaj jest utrata dziewictwa w wieku 14 lat, po pijaku, z conajmniej 3 \"kolegami\" - a ja 22 lata i nawet 1 się nie trafił. ale są różne stopnie zaawansowania nienormalności

e nie przesadzaj, jest tylu wolnych wspaniałych... że hej. A to że może na takowych trafiasz to już niczyja wina... tylko nie uogólniaj proszę :)

nie napisalem ze jestem dziewicem :P heheeh tylko ze nie marze o slubie jeszcze. mam zwiazek za soba jeden i starczy na jakis czas tego dobrego

ja też póki co o ślubie nie marzę. ale chodzi mi o to że brakuje mi bliskości a nie poszłabym do łóżka z kimś o kim wiem że to tylk ona chwilę. tak więc chodzi o jakąś tam perpektywę na przyszłość

22 latka to jeszcze całe nic :) na pewno znajdziesz odpowiednią osóbkę, ale na wszystko trzeba czasu i cierpliwości...

Hmm.....ale to chyba nie chodzi o to, ile ona ma lat...tylko o to, że źle jej jest....a to już niezalezne od metryki;)

Co mają powiedzieć? nie wiem Korniczku......zapytam Cię za 4 lata....wtedy będziesz źródlem z pierwszej ręki:P