michangello 0 Napisano Październik 28, 2006 HEJ DZIEWCZYNY.SPRAWA WYGLADA TAK BIORE OD 10 MIESIECY CILEST.OSTATNI RAZ WSPOLZYLAM Z MOIM FACETM W NIEDZIELE.WE WTOREK BYLAM U GINKA DOKLADNIE MNIE PRZEBADAL I STWIERDZIL ZE WSZYTKO JEST W JAK NAJLEPSZYM PORZADECZKU.W SRODEWZIELAM OSTATNIA TABLETKE I CZEKAM NA OKRES ,ZAWSZE PRZYCHODZIL W SOBOTE LUB W NIEDZIELE.Z TYM ZE OSTATNIO MIALAM DUZO CIEZKICH STRESOW,STRASZNIE BOLI MNIE BRZUCH, W CZWARTEK MNIE CZYSCILO A W PIATEK DO TEGO DOSZLY WYMIOTY,W SUMIE NIE PORANNE ALE PO POLUDNIOWE ALE NIE WIEM CZY TO MA ZNACZENIE??CZY KTOS SIE SPOTKAL Z PRZYPADKIEM CIEZY PRZY REGULARNIE BRANYCH TABLETKACH??BO TAK JE BRALAM!KURCZE OBAWAIM SIE BO NIE MOGE BYC TERAZ JESZCZE W CIAZY!CHCE STUDIA SKONCZYC!PROSZE PISZCIE I COS PORADZICIE.POZDROAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fragila2 Napisano Październik 28, 2006 w ciąży nie jesteś NA BANK! bierzesz tabletki od 10 m-cy i to regularnie wiec czym sie martwisz? Dla potwierdznia tego ze nie jestes w ciazy zrób test! nic tak nie poprawi samopoczucia jak negatywny wynik:) Oczywiście stres może poprzesuwac krwawienie...tez tak miałam Nie martw się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolusia 22 Napisano Październik 28, 2006 jak gin powiedzial ze jest ok to jest ok bo na usg widac czy tab dzialaja, widac to po macicy i jajnikach wiec sie nie stresuj.prawdopodobnie za dlugo bierzesz juz te tab i organizm zaczyna sie buntowac moze zmien na inne.jqa tak mialam przy novynette zawsze bylo ok a przy ktoryms tam opakowaniu dostalam plamien polowie opakowania i rozolnienia przez caly miesiac i zmienilam na cilest i narazie jest ok.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michangello 0 Napisano Październik 28, 2006 no niby macie racjie.ale ja nie mialema usg.gin badal mnie przez wziernik i palcami jajniki,powiedzial ze mam sliczna szyjke... :D niby wszytko bylo dobrze tylko prawda jest taka ze on nie moze stwierdzic zaraz po zajscie ze sie jest w ciazy (chyba). piszcie dalej do ja juz sama nie wiem .dziekuje za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach