Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colombina

Kiedy wzielam do ust jego jaja, to zaczal sie trzasc jak w epilepsji.

Polecane posty

Gość colombina

teraz nie wiem, czy z bolu czy z rozkoszy? zapytalam, to powiedzial, ze nie bolalo, ale trzasl sie jakby go prad kopnął ;)

Gość nie wiez Judce
facet udawał :-p

Gość colombina
oby, tym bardziej, ze mam zamiar to powtorzyc :)

Gość moze miałas nieswiezy oddech

Gość bał sie pewnie ze mu
odgryziesz :-p

Gość colombina
no moze sie bał, ze odgryze, diabli wiedzą :D ale ciesze sie Judka, ze piszesz, ze Twoj to lubi. to chyba musi byc dla facetow silne doznanie.

Gość w końcu miał je umyte
:-p

chyba tak bo wczoraj sie kochalismy i przed tak robilam to potem nie mogl przestac sie kochac:))cudowny jest

Gość Faktycznie -
jest to uczucie nie do opisania - baaaardzo przyjemne :) ale jednoczesnie obawiasz sie co bedzie jak ona dostanie szczekoscisku ... I wlasnie ta swiadomosc ogranicza moja mozliwosc przezycia orgazmu . Osobiscie nie lubie . juz wole druta bez polyku albo z polykiem :D ...

Gość colombina
szczekoscisku??? a bywa cos takiego?

jestem facetem i troche mnie to dziwi bo nigdy nie trzeslem sie jak laska wziela moje jajka do buzi... czasami czuje ze sie trzese podczas orgazmu ale nigdy od lizania jajek

To jest niezamierzone taki tik nerwowy tzn facet ma wrazenie,ze zaraz mu jajka odgryziesz,a zze nie moze tego druchu skontrolowac nazywa sie to nie kontrolowanym tikiem nerwowym.

Gość ohoho hoho
Dakar to ekstremum, tutaj dziury są prawdziwe. I one mówią: chodź do mnie, to urwę ci te jaja przy samej dupie - mówił Hołowczyc "Gazecie" przed startem.

Gość huncwot....
sorka, ale ja nie widzę absolutnie nic przyjemnego w tym, że laska bierze jajka do buzi albo że w ogole się nimi bawi, to jest odpychające, nieprzyjemne, a czasem nawet bolesne. jedyna przyjemnosc może płynąc z dotyku samej skóry, ale to musi być baaaardzo delikatny dotyk i jedynie w stanie większego podniecenia. nawet najmniejszy ucisk na jajka ZAWSZE jest nieprzyjemny lub sprawia ból, wbijcie to sobie do głów! :p laski które piszą "uwierz mi oni to lubią" (JudkaII) mają chyba facetów z gumowymi jajami :o albo porcelanowymi może :o nie wygadujcie takich głupot :o

Gość teddiisex
ja lubie jak laska mi podlizuje jaja wtedy tak fajnie dyndaja, obijają się o jej twarz extra

Gość a czy wystrzelił pod koniec

Gość moze po prostu
jest tam bardzo wrazliwy i go otrzepalo, najlepiej to sie jego spytaj a nie idiotow na forum, co za ludzie

Gość gość
Autorko,niem sluchaj co pisza rozni idioci,o jakichs szczekosciskach i p0dobnych.My baaardzo lubioma jak facetka wezmie jaja i possie na rozne sposoby.To wszystko.Jest to naprawde podniecajace.

Gość gość
Autorko,niem sluchaj co pisza rozni idioci,o jakichs szczekosciskach i podobnych.My baaardzo lubimy jak facetka wezmie jaja i possie na rozne sposoby,pobawi sie nimi,posciska....To wszystko.Jest to naprawde podniecajace.

Gość gość
No zazwyczaj jak bierze głęboko a ręką trzyma za jaja to się wytryskuje na migdałki i pierdzi przy tym nie raz się zesrałem ale nie rzygała tylko dostała do końca i już

Gość gość
Lubie ale łaska musi robić to z wyczuciem