Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczka23

nie wiem jaki znak zodiaku ma moja córeczka1!!!!!

Polecane posty

Gość myszeczka23

chodzi o to ze Majeczka urodziła sie 23 sierpnia czytajonc gazete zobaczyłam w horoskopie ze 23 sierpnia do 22 wrzesnia to panna tyle ze w innej gazecie jest lew od 23 lipca do 23 sierpnia ,sprawdzałam w kilku gazetach okazuje sie ze jest raz tak raz inazcej wienc sama niewim czy moja córeczka jest panna czy lwem????czy któras z was ma taka sama date urodzin lub wasze pociech???bo niewim gdzie mam to sprawdzic

Gość 17latka
ja tak samo urodziłam się 23 sierpnia:):) w jadnych gazetach pisze panna w innych lew ale ja spotykam się cześciej z panną wieć mówi że panna ale jak czytam horoskop to czytam i jedno i drugie

Gość myszeczka23
to straszne :( i jak ja teraz wychowam córeczkę nie wiedząc spod jakiego jest znaku zodiaku ? :(

Gość 17latka
nie dramatuzuj tak:) to tylko znak zodiaku. ja miałam zawsze mówione że jestem panną:) dopiero jak sama patrzyłam w horoskop to okazało się że mogę być zarówno panną jak i lwem. ale powiem ci szczerze że przeważnie jest panna ten lew to się tak tyklko czasami zdarza. a jak ma na imię twoja córcia????? w tym roku się urodziła???

Mam ten sam \"problem\". Urodziłam się 23 września i czasem pisze, że jest to jeszcze panna, a waga niby od 24go. Ale w większości jest od 23go i moje cechy odpowiadają wadze, na bank muszę być nią przez moje niezdecydowanie :D

Gość myszeczka23
moja córeczka ma na imie Majeczka ,ma dwa miesiace ,nie martwie sie tym zabatdzo ale troszke to dziwne i niewim co mam mówic no ale chyba to bendzie panna a byłam pewna ze bendzie to lew

Gość wlasciwosci prawde powiedza
ludzie, urodzeni na pograniczu znakow, 'dziedzicza' przewaznie cechy wspolne dla obydwu - czyli coreczka bedzie miala charakterek Panna Lwica ;)

Gość emiiilka
moja siostra urodzila sie napzelomie byka i blizniat i rowniez w jednej gazecie jest bykiem a w drugien blizniakiem:) ale ma wiecej cech byka hehe:P a ja jestem blizniakiem i ona duzo sie rozni ode mnie:) a urodzila sie tydzien wczosniej ja 28.05 a ona po 5latach 21.05 ale mama miala termin na 28 .05 hehe:P

Gość milenka 26
nie wiecie na którym palcu nosi się pierścionek zaręczynowy??

Gość myszeczka23
ja nosiłam na na prawej rece na palcu prawym od palca srodkowego

moj maz jest z 22- i ominal go ten problem- ale podobno zalezy to od roku w ktorym sie urodzila!!!!