Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mag_da_

moj facet powiedzial,ze

Polecane posty

Gość mag_da_

szkoda ze nie mam 1.70 wzrostu.... czy wszyscy mezczyzni patrza na wzrost ? ja mam 1.60 czy to rzeczywiscie az tak zle? bo juz sama nie wiem, czy poprostu moj facet jest glupi

Gość a po ile wy macie lat
???

Gość pwiedz mu że szkoda że jego
penis nie ma 24 cm długości:-P

Gość mag_da_
ja zabolalo mnie to nie powiem, bo nigdy nie mialam kompleksow, jestem wyksztalcona, mam wiele zainteresowan, a on odwrotnie, po za tym nawet moje kolezanki twierdza ze jestem bardzo kobieca, moj maz tez tak twierdzi , ale brakuje mu jeszcze wzrost, i stwierdzil ze fajnie gdy bysmy zrobili jaki trojkat z inna, normalnie szok

Gość mag_da_
z tym penisem dobra rada

Gość głupi jest
oj dziewczyno, powiedz mu o tym penisie, a potem powiedz, że widzi jak się poczułaś

Gość nie przejmuj się jego
gadaniem,Twoj facet widząćze nie masz kompleksów usiluję Cię w nie będzić starzjąc sztuczne problemy z twojego wzrostu który wcale NIE jest niski jak na kobietę!!!Kobieta nie usi być wysoka,kobiecość nie zalezy d wzrostu.On sam pewnie ma jakieś kompleksy bo chuj go bierze,ze Ty ich nie masz,dlaetgo usiluje Cię w nie pędzi.Zabija on w Tobie kobiecość,poczucie wlasnej wartosci,pewnosc siebie.DZIEWCZYNO NIE DAJ SIĘ!Nie daj sobie wmówić,ze Twój wzrost to wada,bo on do tego dązy aby Cię zdoowac i pogrążyć:-oo tego ten pomysl z trojkątem:-oŻenada po prostu,ja bym sie powaznie zastanowila nad przyszlościa tego zwiazku:-onie warto dalej tkwic z tym dupkiem,kochający facet docenia swoja kobietę,ona mu wystarcza i nie domaga się żadnych trojkątów!!!!!!!!!!!

Gość domiciella
a on niby ile ma przepraszam bardzo? tak to jest, niektorzy wola nizsze, niektorzy wyzsze, bo byc moze sami chca sie pozbyc przy dziewczynie swoich kompleksow ze wzrostem. Moze tylko tak raz palnal i nie ma co sie przejmowac, pewnie w zlosci to powiedzial i wcale tak nie mysli, trzymaj sie;)

Gość gdzies ty
oczy miala jak go brala???

wpedza cie w kompleksy glupek jeden, ale takie taxty ma co drugi facet powiedz mu, ze szkoda ze nie ma wiekszego...