Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalkowamama

moje dziecko nic nie je!!! pomocy

Polecane posty

Gość natalkowamama

Witam wszystkie mamy. Mam ogromny problem z moją 4 miesięczną córeczką. Nic nie chce jeść i na wadze już się to odbija. Ani mleko, ani zupki, ani herbatki... z łyżeczki czy ze smoczka- jedzenie to nasza walka. Poradźcie drogie mamy , może macie jakieś sprawdzone sposoby jak zachęcić niemowlaka do jedzenia?

Gość natalkowamama
jeszcze raz bardzo prosze o rady

Gość to może
weź ja głodem????

dajesz zupki 4miesieczniej??? karmilas/karmisz piersia???? A moze boli ja brzuszek jak je????

A ile dokładnie zje za jednym posiedzeniem??? może jej to wystarczy.Po sie martwic idź lepiej z małą do lekarza by w anemie to nie poszło.Lekarz przepisze witaminki na zmocnienie organizmu.Mój synek jak nie miał apetytu (ale był troszke starszy)lekarz kazał dawać sok z buraków i pomoglo.A co do zupek zdecydowanie za wczesnie.A jeśli karmisz flaszką to może melko dziecku nie odpowiada

Gość natalkowamama
zupki wprowadziliśmy wraz ze sztucznym mlekiem na polecenie lekarza bo juz malo wazyla. Lekką anemią już ma , już dajemy żelazo. Próbowałam brać ją głodem nic to nie daje. Najwięcej jednorazowo zje 130 ml mleka lub słoiczek 120gram zupki. Dodam tylko że oprócz niedopwagi rozwija się znakomicie, jest sprawna ruchowo i umysłowo.

Za jedym posiedzeniem tyle zupki jak dla takiego malucha to napewno dużo.A co do mleczka mój synek do 5 mieisąca jadł nie więcej jak 100 gr.A może jest taka drobna po Tobie lub mężu.W każdym razie to co piszesz jest niepokojące,może warto tez zapytać innego lekarza????

Mam świetne pomysły na dania dla niejadków. Już możesz jej wprowadzać stałe pokarmy. Książka Ci pomoże. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
To powiklania poszczepienne.

Gość gość
Jasne, "powiklania". To dziecko ma juz DZIESIEC lat.