Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość double aunt

cała prawda o BLIŹNIAKACH !!!

Polecane posty

Gość double aunt

Proszę Was mamy bliźniaków o podzielenie się doświadczeniem i o dobre rady... Jak przebiegała Wasza ciąża?? co odróżniało ja od ciąży pojedyńczej?? No i jak wychowuje sie taką dwójke??czy jest to podwójny problem??co sprawia najwięcej problemów?? Czy wiadomość o ciąży mnogiej wzbudziła w Was radość czy strach??

Gość Venicee79
witam!! jestem mamą 4 letnich bliźniąt Kacpra i Karolinki;) ciąża oczywiście była wysokiego ryzyka..jak większość ciąż mnogich...noi ze względu na moją posturę... a co doróżniało???hhehe chyba większy brzuch..noi spooroo lezenia wychowanie dwójeczki na raz jest ok...i ma sporooo zalet...!! Nie ma się co dołować! wiem na poczatku trzeba się przyzwyczaić,wbić się w to wszystko.Polecam karmić -jest to super wygoda!napewno na poczatku trzeba miec pomoc.. Ja w sumie dowiedziałam się prawie w 4 mcu ciąży i było to dla mnie nie lada przeżycie!strach i obawy czy podołam....i te te komentarze niektórych ..eeee przerąbane....BZDURRAAA! nie trzeba słuchac tych bzdur! Jest to największe szczęście które mogło mnie spotkać!!!! ;););) :):):p