Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arlette

desperacja

Polecane posty

Gość Arlette

Mam problem jak kazdy. Chcialabym go rozwiązac, bo nie mogę myslec o czymkolwiek innym. Mianowicie mam/mialam.. [chyba lepiej powiedziec, ze mialam ]przyjaciela. Ostatnio on wyznal mi, ze czuje do mnie cos więcej..Ja robilam wszystko, aby tylko o tym mi nie powiedzial, chociaz przeczuwalam co się swięci. Nie udalo się. Wyznal mi, ze się we mnie zakochal a ja dalam mu jasno do zrozumienia, ze nie moze ode mnie niczego oczekiwac, zeby dal mi spokoj.. Teraz kiedy zostalam olana z gory na dol czy z dolu do gory czuję, ze chyba sama 'mam 'cos więcej do niego. Tylko, ze on nie chce mnie znac.. Ostatnio jak się spotkalismy podeszlam do niego, to uciąl, ze bardzo się spieszy i ze ma nadzieję, ze u mnie wszystko w porządku. Mowil to tak oschle, ze jak na niego patrzylam to nie widzialam w nim tego co kiedys czlowieka. Nie mogę teraz o nim przestac myslec, chcialabym sprobowac się z nim związac, ale chyba jest za pozno.. Mysliscie, ze dalby mi jeszcze szanse, po tym jak się zachowalam? Jestem idiotką teraz dopiero zobaczylam jak bym dla mnie wazny,.

Gość Arlette
ech Amancie chyba tak zrobie:D:D:D kurde ale czuję się rozbita

Gość Arlette
niestety nie spelniam wymogow:D:D:D Co to za widzimisie z tymi signs?? Skąd takie upodobania gwiezdne?? Kurde ja chcę go odzyskac.. Amant lepiej mi powiedz, czy ty dalbys szanse pannie, ktora Cię olala, zakladając, ze byliscie przyjaciolmi??

Gość Arlette
nie sądze, zeby chcial mnie zobaczyc .. :(

\"Arlette niestety nie spelniam wymogow Co to za widzimisie z tymi signs?? Skąd takie upodobania gwiezdne?? Kurde ja chcę go odzyskac.. Amant lepiej mi powiedz, czy ty dalbys szanse pannie, ktora Cię olala, zakladając, ze byliscie przyjaciolmi?? \" Czy wiek nie pasuję:O?A te co próboweałem podrywać okazało się że nie są z mojego zbioru:O.Więc wiadomo czemu dostałem kosza;).

dzialaj poki mozesz bo ty juz wiesz ze chcesz z nim byc a ja to dopiero zrozumialam jak on byl juz z inna :(

Oj laski laski, same nie wiecie czego chcecie i jak tu Was zrozumiec!?

Gość Arlette
Poszlam do niego.. ale jego brat rzucil, ze wyszedl z jakąs laską.. Kurde Kurde Kurde!!!! I na co ja liczylam.. teraz siedzę i zazeram smutki.. zalosna jestem ..