Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysiek profi

Pytanie o sponsoring

Polecane posty

Gość rysiek profi

Czy zna może ktos osobiście dziewczyny, które żyją z tak zwanego sponsoringu? Interesuje mnie czy one maja chłopaków albo mężów i czy oni wiedza o tym drugim życiu swoich kobiet

Gość RTUWZ
ja znam jedną możesz być jej chłopakiem jak masz kase wiaze sie tylko z takimi ktorzy maja kase - maja ja utrzymywac i tyle

Gość rysiek profi
Chodzi mi o to czy takie dziewczyny oprócz sponsorów mają chłopaków czy mężów i czy ono o tym wiedzą to znaczy o tym, że one maja tez sponsora.

Gość oj Rysiu Rysiu

Gość justynajustyna
Mają męzów, chłopkaow rodziny.. studiują pracują..i nierzadko dobrze zarabiają...

Tak jak wyżej mają chłopaków a czasami nawet rodziny a czy oni wiedza o tym?zazwyczaj te dziewczyny próbuja to ukryć ale sa mężowie i ich faceci którzy to akceptują!ale to rzadkość....zastanawiasz sie czy przyjac propozycje?ja też miałam wiele,spore pieniądze za numerek kuszą (ja jestem dziewicą ;P)ale niewarto!spojrzysz potem sobie w twarz?a co jeśli nagra wasz seks?zaszantażuje cie że pokaże rodzicom?albo przywiąże cie do łóżka?nigdy nic nie wiadomo psychopatów pełno na tym świecie...

Gość Do karolina_17
No tak, psychopatow pelno. Ale jak poznajesz kogos wcale nie na zasadzie sponsoringu, tylko normalnie poznajesz faceta, to tez nie wiesz, z kim masz do czynienia zanim sie lepiej nie poznacie. A nawet po paru spotkaniach moze sie okazac, ze to np. jakis zboczeniec. Licho nie spi, swiat jest pelen zagrozen, ale nie mozna popadac w skrajnosci.

Gość Alicja Tysiąc
to ja jestem taką laską ale jestem panną bezdzietną robię to na co mam w danym momencie ochotę.

Gość 11.50
Karolina jak coś takiego mozna ukryć. Przeciez maja z tego niezła kaskę to co chłopaka albpo męża nie interesuje skąd ta kasa?