Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

rozstepy a faceci

Polecane posty

28.10] 18:12 hurma mam cale piersi w rozstepach od 12 roku zycia , i wiem ze nie bede miala z ich powodu faceta-po pierwsze kazdego by to odrzucilo (mam je nie tylko na piersiach ale te mi przeszkadzaja najbardziej)a po drugie ja bym sie nie ponizyla na tyle zeby sei rozebrac przed kims, nawet na basen juz nie moge isc, buuu! to niesprawiedliwe! nie chce byc wredna ale jak czasem widze naprawde otyle dziewczyny bez jednej kreseczki (z powodu obrzarstwa) a ja ? jestem szczupla a wygladam gorzej niz one! z tym ze gdybym byla gruba to bym sie nie zalila,a tak? zwykla niesprawiedliwosc...

moj mezczyzna mowil ze roztepow nie zauwazal do poki nie poruszylam tematu jak bardzo ich nie lubie....mysle ze mezczyzni sa mniej wrazliwi na tym punkcie niz kobiety.

Gość KasiaKasiaKasia
A ja myslalam ze chodzi o rozstepy u facetow.. a tu takie rozczarowanie!!! Moj nie zwraca i bardzo dobrze..

Podnoszę! Moja droga, naprawdę niewielu facetów zdaje sobie w ogólę sprawę z naszego największego utrapienia - czyli o rozstępach!!!! Nic z tym nie zrobisz. Meni ICQ robyty, tak jak tobi GG (Gadu-Gadu pol komunikator) Ce i4o ne zminyt. Ja probuvala dekilka raziv rejestruvatys na ICQ zabiegi kosmetyczne tez nie zawsze pomogą. Mój kochany temat rozstępów też poruszył dopiero wtedy, kiedy zaczęłam się nad nimi użalać i powiedział na to \" Moja ty kochana tygrysico\" :) Do góry uszy!!!!

nom szkoda ze nie o rozstepach u facetow tez tak pomyslalam moj ma na pupie i na brzychu lol. moja najlepsza kumpela wiecznie mowila o rozstepach ze sie nie rozbierze przy facecie itp... zmienilo sie. przelamiesz sie zawlaszcza ze faceci naprawde nie zwracaja na to uwagi a pozatym zamiast przy jazenowkach fajniej kochac sie przy swiecach:P:P:P

Gość Eeee tam..
Bzdury piszesz takie że aż mam ochote Ci porządnie przylać.

Gość Eeee tam..
to było do autorki

Gość a ja mam_
rozstępy na brzuchu - która mnie zechce?? :(

Gość facet27
a co to są rozstępy?

Gość Piękna Helle na
To takie straszne rzeczy ktore rosną na kobietach słuchających Radia Maryja nocami.

Gość hi hi hi hi................