filemonka21 0 Napisano Październik 28, 2006 Mam mały problemik.Ginekolog stwierdzil u mnie małą nadżerke izapisal mi wlasnie krem pimafucort.Powiedział zeby \"smarowac sie na około, tam gdzie boli\". Na a boli przeciez w środku a na pudełku namisane jest ze do uzytku zewnetrznego.Tak wiec gdzie mam sie posmarowac?nigdy wczesniej nie uzywalam takich rzeczy wiec prosze odpowiedzcie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pimafucorvik Napisano Październik 28, 2006 Kup dozownik i smaruj wewnatrz..a moze zapomniał przepisac Ci globuleko tej samej nazwie....choc mowisz, ze powiedział:"samarowac"- to nie wiem..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filemonka21 0 Napisano Październik 28, 2006 hmm wewnatrz?? a to nie zaszkodzi na blone sluzową??uzywalas kiedys tej masci?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janina*** 0 Napisano Październik 28, 2006 faktycznie są i globulki i maść o tej samej nazwie. ja tego używałam razem przy grzybicy - globulkę do środka :) a maść na zewnątrz . nie wiem jak masz to smarować ??? faktycznie pisze tam że maść jest do użytku zewnętrznego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meheret Napisano Październik 28, 2006 pimafucort.... na nadzerkę..... smarować w srodku...;/;/;/;/ zmień lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janina*** 0 Napisano Październik 28, 2006 no ja dodam że nigdy nadżerki nie miałam ale ta maść nie będzie za mocna w sensie działania bo to jest dostępne w aptekach bez recepty natomiast na globulki recepta jest potrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meheret Napisano Październik 31, 2006 pimafucort maść jest na recepte, ale nie na nadzerkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach