Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaa

Nie umiem sie całować...

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaa

możę ktoś zna jakieś instrukcje :D:D Troche mi głupio bo jak przyjdzie co do czego to klapa

Gość Exclusive
Tego sie nie mozna nauczyć to wychodzi samo z siebie :PP

ja kiu ma dojsc do pocalunku pochylasz glowe w lewe strone(ja tak robie haha) wpierw delikatnie calujesz usta,wkladasz jezyk i tak sie kreci :) super! polecam!

ja też nie, oj przydałyby się jakieś korepetycja.......;)

Gość aaaaaaaaaaaa
Hmm... Ciekawe :D:D

o kobitki tez tak mialam jak mialam 15 lat! najlepiej wipic kieliszek winka\"przed\" :);) to samo wyjdzie jakos,nie ma sie co martwic! kazdy to umie,to jest bardzo latwe a jakie przyjemne!!!:)

Gość aaaaaaaaaaaa
no może jednak nie ma sie czym martwić :) Mam nadzieje :D:D

no ba,lata doswiadczen!ja mialam swoj pierwszy kuss wieku 15 lat na klate schodowej.tak michalku ! ty mnie tego nauczyles!! z dnia na dzien coraz wiecej!!:);) laski!on miam wtedy 18 lat i zczail ze ja tego nie umiem i nigdy nie robilam! a mimo to po paru sek.bylo super! i po paru dniach bylam juz \"profi\":);):) ostatnio calowalam sie z takim kolesiem,i powiedzialm mi ze super to robie! fajnie slyszec! trzeba \"pracowac\" jezykie,robic to z \"namietnoscia\" i nie tak sztywno! :):) mnia mniam:)

kobitki to zalezy tez od faceta_! bo jak np jest taki gosc co pcha jezor na sile i juz nie masz ochoty na wiecej to nawet jak sie starasz nic z tego nie bedzie,ale sa fececi co super caluje i nadajecie wtedy na jednej fali! jezyk gra glowna role,po prostu bawicie sie swoim jezykami nie wiem kurde jak to opisac!po prostu sie dzieje!!! daj sie poniesc chwili!!

Gość moze to...
Uzbrojony w te dane, a także inne, pochodzące z nowego prowadzonego przez siebie badania, prof. Gunturkan potrafi określić, na ile pocałunek będzie udany, biorąc pod uwagę, że prawdopodobieństwo skrętu głowy w prawo przy całowaniu wynosi 2:1. W czterech na dziewięć par obie osoby będą przechylały głowę w prawo, co gwarantuje powodzenie pocałunku bez konieczności wykonywania dodatkowych manewrów. W jednej parze obie osoby będą skręcały głowy w lewo, co też zapewnia dobry początek. Cztery pary będą się jednak zderzać nosami, przez co ich wargi nie zetkną się od razu.

Gość moze to...
Uruchom wszystkie 34 mięśnie twarzy oraz 112 innych mięśni ciała pozwalających przyjąć odpowiednią pozycję. Zaangażuj obszar brzuszny międzyciemieniowy. Przekręć głowę w prawo i wychyl się płynnym ruchem do przodu. Zacznij ssać

na to niema instrukcji na to :p bo to jets po prostu w krwi i ajk zaczniesz sie lizac z kolesiem to wiadomo on poprpoowadzi i ty odrazuzaczisz o co biega:P kazdy całuje sie troche inaczej wiec niemasz sie co obbawiac:P poprostu pochyl głowe ja pochylam w prawo a nie w lewo:D hehe i bądz delikatna pamietaj:P a pozatym jak chłopak bedzie cie kochał to nawet jesli miałby sie skapowac ze nieumiesz sie lizac to sie nieskapuje bo dla niego sie bedziesz całowac najlepiej :P no to tyle mam nadzieje ze pomogłam :)

Gość maccarenka
ja calowalam sie juz wiele razy, bardzo dlugo, a i tak uwazam, ze nie umiem tego robic, moze jestem jakas lewa? poza tym wcale nie sprawia mi to przyjemnosci, teraz mam dluga przerwe w calowaniu i jak by cos kiedys to chyba nie bede umiala :(

Gość maccarenka
poza tym wiem, ze faceci czasem gadaja o tym wspolnie i stwierdzaja, ze ta dziewczyna np super sie caluje, a inna do dupy, obawiam sie, ze skoro robie to niewlasciwie to facet mnie wysmieje i powie, ze ja nie umiem sie calowac

Gość nie lubię całować mojego
chłopaka, ma zgniłe zęby, większości mu brak. kanał :O

Gość ja tez nie umiem
:( :( :(

Gość Moniś18
Elo laseczki. Ja całowałam się pierwszy raz w wieku15 lat i byłam strasznie zdenerwowana ale powiem wam ze wystarczy sie poddać emocjom zapomniec o wszytskim i bedzie elegancko.Nastepnym razem bedzie już tylko lepiej. Każdy kol4es całuje inaczej ale można się przyzwyczaić. Teraz to ja takie cuda wyprawiam z moim facetem że szok. Powodzenia