Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbrykane emole

tutejsze przyszłe panny młode sa ograniczone

Polecane posty

Gość rozbrykane emole

odkrylam to forum klika miesiecy po slubie. jak szykowałam sie do tego dnia, wszystko zalatwiałam sama z mezem i mama. do głowy by mi nie przyszlo zadawac idiotycznych i infantylnych pytań pt 1) co ze zmiana nazwiska po ssslubie( wystarczy isc do urzedu miasta i sie spytac) 2) jak wziasc slub z obcokrajowcem ( wystarczy isc do usc) 3) czy tata moze prowadzic mnie do ołtarza (idz do ksiedza) 4) podeslijcie mi piosenke....(włącz emule) 5 ) zespół z ....( wlacz internet, podzwon i poprs kasety demo) i tak moge wyliczac do 100 Czy Wy macie języki????? Takie mądre, a nie potrafia dowiedziec sie o najprostych rzeczach. WSTYD !!!!

Nie rozumiem dlaczego probl;em z tata ma byc rozwiazany u ksiedza...? Przeciez to mlodzi decyduja! A co do emuli - po pierwsze nielegalne jes sciaganie mp3 :P a po drugie niektorzy moga nie miec mozliwosci instalowania dodatkowego oprogramowania na kompie ;) A w ogole to o czyms trzeba pisac. Moze to im pomaga sie odstresowac przed slubem :P Sa na kafe bardziej infantylne topiki :D

Gość rozbrykane emole
do ksiedza, spytac sie czy to mozliwe i jak ma wygladac... a czy wysyłanie utworów droga mailowa jest legalne? ;)

Gość rozbrykane emole
kasety demo to chyba nie jest "suchy fakt". poza tym 3/4 to mitomanki :)

Gość oj tak ciężko zrozumieć
że tu chodzi o zasiągnięcie opiini innych ludzi, podzielenie się wrażeniami, znalezienie ludzi o podobnych upodobaniach itd.... kiedyś chodziło się na targ w sobotę, aby poplotkować....teraz odpala się "kafeterie"..... są ludzie którzy ploteczek nie potrzebują.... wystarczy im sucha informacja- np z urzędu, inni nie mogą bez nich żyć.... muszą oprócz faktów, wiedzieć, czy pani przyjmująca papiery jest miła, czy suknia którą wybrały jest popularna, czy innym smakowało jedzenie z wybranego przez nich cateringu itp.... ja nie widzę w tym nic złego..... szczególnie, że niektórych informacji nie sposób zdobyć "drogą oficjalną" no np z tą muzyką.... odpalisz już to emule i co wpiszesz w wyszukiwarkę? hę? piosenk na pierwszy taniec? spróbuj to się przekonasz jakie odpowiedzi dostaniesz.... przecież wpisywać trzeba konkretne tytuły.... a nie każdy specjalizuje się w muzyce tego typu, żeby znać wszystkie.

Gość rozbrykane emole
"zasięgnąc opinii innych" ..ja od tego mam przyjaciół rodzine i znajomych, a co mi po tym, czy sukienka ktora zamierzam kupic podoba się innym???? w polsce panuje wlasnie taka głupowata tendencja...nie chodzi o tu czy sukienka ładna czy brzydka, zalozy nawet worek jutowy, byleby sasiadka kolezanka itp. miala podobny worek jutowy. zero odwagi, pazura w zycia..ciagle tylko czy wypada, co pomysli rodzina, czy ja moge, a co sadzicie...jak mozna brac slub nie majac swojego "kręgosłupa'

a może chodzi o coś przciwnego.... właśnie, żeby przez przypadek nie wybrać czegoś co ma już pół Polski :) z resztą o cokolwiek by nie chodziło.... ludzie od wieków wymieniają między soba informacje.... kto ma najwięcej informacji z różnych źródeł ten wygrywa.... taka prawda.... owszem przyjacółki, rodzina.... to jedno..... a anonimowe opinie ludzi praktycznie z całego swiata..... na forum....po prostu dopełniają obraz.... myślę, z resztą, że każdy ma swój rozum....i wszystkie porady traktuje z odrobiną dystansu......

Gość rozbrykane emole
no wlasnie..gdyby chodź 2 % panien mlodych podchodzilo do tego forum z dystansem, dzielilyby sie wartosciowymi pomyslami, a nie zadawaly pytania, ktore z faktu zaistnienia sa bezmyslne

tyle, że dla każdego "wartościowe" mogą być inne informacje.... w zależności od wieku, wykształcenia, zainteresowań itp.... a forum jest dla wszystkich! najlepsza matoda.... nie czytaj durnych Twoim zdaniem topików..... i po kłopocie.... a jakbyś sama dorzuciła jakiś wartościowy od siebie, to już w ogóle byłoby suuuper :D

Gość rozbrykane emole
no to dorzucam topik " mój ślub, moje marzenia, moje sukcesy, moje porazki. Rozważania narzeczonych "indywidualistek", które wiedzą co gdzie szukać bez zbednego angażowania osób postronnych w swój ślub. Uwagi praktyczne, acz nieprzwidywalne mile widziane" xxxxx: "zdenerwowanym pannom mlodym radze zadbac o odpowiednie zabezpieczenie dloni przed poceniem" yyyyy: " uwaga na dluuugie welony" ostrzec swiadkowa , zeby nie zadeptała zzzzz " dac swiadkowej cudowny srodek na wypadek jak sie nam paznokiec złamie"

he he to wszystko tu jest, tylko trzeba poszukać....

Gość rozbrykane emole
no to prosze, podaj mi link do odpowiedzi...

Gość rozbrykane emole
albo lepiej podaj mi algorytm odnajdywania....po tytułach??? po ilosci odpowiedzi na dany topik??

porad no np. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3301241 wystarczy co kilka dni tu zajzeć.... na pewno znajdą się odpowiedzi na nurtujęce pytania, widziałam topik kwiaciarki, wizażystki, dekoratorki.... udzielają porad i podpowiadają na pytania.... wpisujesz słowo które ciebie interesuje i już....

Gość bo te panne mlode z kafe
to durne baby sa. Zreszta najlatwiej dostac gotowa odpowiedz na najglupsze i najprostsze pytanie niz samemu ruszyc mozgownica - popytac, poszukac. Forum sluby i wesela to najdurniejszy dzial na kafeterii. Ktos kto ma dystans do otaczajacego go swiata przyzna mi racje.

Gość anetaa
Zauwazcie jedna rzecz. To jest forum dla kobiet, ale wiadomo nie odz dzis, ze siedza tu rowniez faceci. Tylko jakos zaden facet nie wchodzi na ten dzial i nie podnieca sie slubem, ktory dopiero w odleglej przyszlosci. Facet podchodzi rzeczowo do sprawy - bedzie slub, trzeba zrobic to i to i zalatwione. Kobiety tak sie tym podniecaja, ze traca glowe. Wszystko fajnie, tylko dlaczego potem jest tyle rozwodow?:o