Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łolaboga łojejku

spodobałam sie komus

Polecane posty

Gość łolaboga łojejku

podobno spodobałam sie sasiadowi mojej siostry i szwagra. zobaczyl mnie na zdjeciu z ich slubu. no i wlasnie. wtedy bylam przeciez odstawiona. fryzjer, kosmetyczka, perfekcyjny makijaz. na co dzien tak nie wygladam:( boje sie, ze jesli dojdzie do spotkania, to koles sie zawiedzie. a podobno jest niezly. kurde, ja to mam problemy.

Uczesz się, umaluj, ubierz przyzwoicie i nie marudź. Marudne kobiety nie mają szans. Same jej sobie nie dają :D

Gość pcet
A skad wiesz, ze ona ma 31 lat..?:)

Gość prwdziweoblicze
Tomek...a Ty kiedy bedziesz ojcem..hehehe

Gość łolaboga łojejku
mam 23.a on chyba 27 i raczej szuka stabilizacji. wiem wiem - odpicuje sie. ale ostatnio przytylo mi sie z 5 kilo i nie mogwe tego cholerstwa zrzucic a na zdjeciach bylam w kiecce, ktora tuszowala wszelkie mankamenty figury. wiem, ze wyglad to nie wszystko i ze nie powinnam trakowac siebie jako ozdobki. mozna ze mna porozmawiac na ciekawae tematy, mam rzekomo fajny charakter, no ale wiecie-musi zaiskrzyc. pierwsze wrazenie jest wazne

Gość łolaboga łojejku
A może moje feromony dopasują się chemicznie do jego feromonów, a wtedy każdy dzień może być porannym wstawaniem dla kogoś, czegoś, by wybiegać pocichutku z domku na paluszkach ubierając się w rociągnięte rajstopy swojej babci i strój batmana, aby polować na ciepłe stolce :classic_cool:

Gość łolaboga łojejku
ech, podszywaczu pierwsza czesc twojego tekstu byla dosyc romantyczna. mi sie juz nie chce byc dluzej samotna. podobam sie wielu facetom, ale ja nie uznaje bycia z kims dla bycia. chcialabym poznac w koncu swoje przeznaczenie. mama go widziala i powieedziala, ze jest bardzo fajny. przystojny, kulturalny, sympatyczny i takie tam

Gość łolaboga łojejku
trzeba dlatego zacząć wstawać dla gorącej kupki co rano ;)

Gość prwdziweoblicze
czyli wyglad to podstawa..?

Gość łolaboga łojejku
wiesz, chyba tak naprawde od wygladu sie zaczyna wszystko, niestety. oczywiscie jesli ma to byc cos powaznego.no chyba ze chodzi o przyjazn... dla mnie wyglad nie jest najwazniejszy i nie chcialabym, zeby dla tego kogos tez tylko wyglad sie liczyl. no ale jak juz mowilam, cos musi zaiskrzyc, trzeba czyms przyciagnac przy przywitaniu sie, a dopiero pozniej przechodzi sie do rozmow, obserwacji drugiej osoby itd. ech, pogubilam sie juz, jak nie wyjdzie - trudno