Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coca 2

Związek z muzykiem

Polecane posty

Gość coca 2

Jakie są szanse na związek z muzykiem, czy tak jak marynarz - wiele kobiet na koncertach. Pociągaja was muzycy?

Gość moze to....
ja bym raczej obawiala sie jego wnetrza, muzycy to artysci sa bardzo wrazliwi, latwo mozna ich urazic, i sa tacy buntowniczy

Gość moze to....
ale bardzo mnie to pociaga:) i moze wlasnie tu nasuwa sie odpowiedz na twoje pytanie

Gość coca 2
ale on tak cudownie śpiewa do mnie ,,jesteś szalona, mówie ci, jesteś szalona.........''. strasznie mnie to podnieca :-)

Gość coca 2
On tak cudownie patrzy podczas koncertu, chocież tylko wtedy się widzę z nim,czy tak spgląda na każda która mu się spodoba?

hmm no zwiqazek moze byc ciekawy..choc nie wiem czy ja bym mogla..bo sama mam taką artystyczną duszę...kocham mzuykę,jak i inne dziedziny sztuki..jestem cholernie wrazliwa et cetera....wiec nie wiem czy moglabym z taką osobą wytrwac....chociaz kto wie

Gość wdowa po franku f
no, a ja mialam 3 zwiazki, wszystkie z muzykami, jeden pianista, drugi trebacz a trzeci-aktualny- to organista. Na dziewczyny nie patrzy bo patrzy w nuty, zreszty lawka organowa jest tylem do ludzi :)

Gość Związek z muzykiem o tragedia
Wrażliwi? Tak, ale przede wszystkim muzycy to egoiści. Jeśli jeszcze z niego to nie wyszło, to wyjdzie prędzej czy później. Chcą skupiać uwagę tylko na sobie, nie znoszą konkurencji i niemal żądają uwielbienia. Krytyka? Lepiej nie krytykować...