Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga2666

Noworodek ciągle przy piersi

Polecane posty

Gość aga2666

Witam mamusie!!! Mama wrzenie ze moja dwutygodniowa córeczka nie odchodziła by od piersi. Próbowałam dać jej smoczka ale wypluwa . Najlepiej zebym była z nią przez cały czas. W nocy spi z nami to nie ma problemu ale w dzień nie daje życ!!! Moze ktoras mama ma taki sam problem i jak sobie z tym radzi. Pozdrowka wszystkim mamuskom brzuchatkom i tatusiom oczywiscie:)

wiem ze spanie z mała jak sie karmi to wygoda ale radze ci niepowtarzaj mojego błedu mój syn ma półtora roku i muszee z nim spac bo sie przyzwyczaił tez najchetniej by wisiał przy cycu jak była mały potem jak troszke był starszy to mniej dzidziuc pewnie czuje sie bezpieczny przy tobie i słyszy serducho i dlatego chce byc z toba to z brzucha wyniósł :)

Gość aga2666
Postaram się coś wymyślić. Czasem po kąpieli zasypia troche lepiej. Kurczę nie chcemy z męzem spać z mała. Jednak ona ciągle placze po prostu z nami wygrala. Kiedy ją ustawiac jak bedzie trochę mądrzejsza?? moze jak skonczy miesiac lub dwa??

zycze z całego serca powodzenia ja tak zwlekałam ze teraz to juz chyab do 4 roku bede spała z nim:)mi zabrakło konsekwencji a dzieci to terrorysci:) płaczem wymuszaja sa sprytne !!!

tez tak mialam ale teraz jest inaczej (synek ma 7,5 tyg). W dzien co prawda zdarza sie ze je co pol godziny,ale w nocy bywaja 5-6 lub nawet 7 godz przerwy i moj synek juz 2 noce przespal w swoim lozeczku.A kiedys bywalo ze spal przy cycu bo ciagle ssal.W ciagu dnia musze go prawie ciagle miec przy sobie, zasypia na krotko,ale nie domaga sie juz ciaglego karmienia, czasem wystarczy pomasowac mu brzuszek, ponosic na rekach,przytulic. Postaraj sie zanosic maluszka do lozeczka kiedy zasypia.Z czasem bedzie spal coraz dluzej i bedzie Ci latwiej Dodam ze moj synek tez nie znosi smoczka,ssal go moze ze 2 dni a teraz sie wscieka jak mu go podaje. Smoczek jednak mial taki minus ze mu ciagle wypadal ,doslownie co 2 mina wtedy byl placz